Жіночі витрати в мережі: на що йдуть гроші українок

Сьогодні, 11:00 Переглядів: 90

 

Онлайн-шопінг став невід'ємною частиною життя сучасних людей. За даними останніх досліджень, понад 80% українок здійснюють покупки в інтернеті принаймні раз на місяць.

Якщо раніше онлайн-шопінг асоціювався переважно з одягом та взуттям, то сьогодні спектр товарів, які можна придбати в мережі, значно розширився. Розберемося, які категорії товарів користуються найбільшою популярністю серед українок, і які фактори впливають на їхні замовлення.

Чому популярність онлайн-шопінгу зростає

Тому що це дозволяє економте час та зусилля, обираючи все необхідне в одному місці та в зручний для себе час. Все, від косметики та побутової техніки до продуктів харчування та квитків на концерти, можна замовити, не виходячи з дому. Часто українські покупчині роблять замовлення на закордонних сайтах, які мають широкий асортимент за доступною ціною. Заощадити на таких замовленнях можна використавши купон Aliexpress, що дає змогу отримати різні знижки до -90%. 

Можливість заощадити на покупках через інтернет це один з головних факторів, чому онлайн-шопінг набуває широкої популярності серед споживачів. Шукаючі найкращі пропозиції на просторах Інтернету, покупці часто звертають увагу на акційні пропозиції та знижки, що пропонують різні онлайн-магазини. І українські жінки не виняток. 

Ми часто схильні довіряти думці інших людей, особливо коли йдеться про покупки товару, якого в нас ще не було. Тому кількість продажів і позитивні відгуки інших користувачів є важливими факторами, які впливають на рішення придбати той чи інший товар. І ознайомлюватися з досвідом інших користувачів найзручніше в інтернеті.

Як змінилося ставлення українок до онлайн-шопінгу

Раніше існував стереотип про те, що жінки купують в здебільшого одяг та косметику, але сучасні тренди свідчать про розширення сфери інтересів. Все частіше жінки замовляють онлайн книги, навчальні курси та товари для хобі. Але інтерес до одягу та доглядових засобів теж нікуди не зник. Як і необхідність купувати речі для своїх дітей, що частіше роблять саме мами. 

Чоловіки занурюються у світ технологій, купуючи нові гаджети та комп'ютерну техніку, а от жінки воліють створювати затишок навколо себе, замовляючи текстиль, декор та товари для творчості. Для багатьох жінок онлайн-шопінг – це не просто покупка, а спосіб самовираження та спілкування з іншими людьми. Вони діляться своїми знахідками в соціальних мережах, створюючи цілі спільноти за інтересами.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх