Блакитна акула, устриці або жаб’ячі лапки? “Ля Буфет” оновлює меню!

Сьогодні, 13:00 Переглядів: 360 Новини компаній

 

Ресторан, відомий своїми демократичними цінами, запрошує гостей та мешканців нашого міста спробувати нові вишукані делікатеси

Не так давно в Кременчуці з’явився ресторан, який підкорив серця мешканців нашого міста не лише відмінним сервісом та доступними цінами, а й оригінальним меню, що містить справді унікальні страви. Печена оленина з грибами, пельмені з м’ясом косулі, свіжі устриці… Як ви здогадалися, мова йде про “Ля Буфет” - місце, де кожен може насолодитися вишуканою їжею і чудово провести час з родиною або друзями.

 

Для поціновувачів мистецтва кулінарії, які обожнюють рибу та морепродукти, маємо чудову новину: ресторан оновив меню, і запрошує усіх скуштувати нові шедеври від шеф-кухаря!

Стейк із блакитної акули - або щупальця каракатиці?

  

Щоб спробувати свіже м’ясо акули, більше не потрібно їхати за кордон - варто просто зайти в “Ля Буфет” і замовити стейк із блакитної акули під шафрановим соусом. Ця унікальна риба харчується планктоном і креветками, завдяки чому її м’ясо надзвичайно ніжне, воно буквально тане у роті - а шафрановий соус ще більше підкреслює смак, додаючи яскравих ноток. Приємною несподіванкою стане і ціна: делікатес коштує усього 199 гривень.

   

Ще одна унікальна пропозиція - щупальця каракатиці з фунчозою, які вразять вас вишуканим смаком та подачею. Ціна та ж сама - 199 гривень.

Спробуйте традиційні французькі страви

 

Мабуть, найвідомішою стравою класичної французької кухні є жаб’ячі лапки. Ця страва досить незвична для українців, проте кожен гурман мріє спробувати її хоча б раз у житті. Тепер така можливість є й у кременчужан: в “Ля Буфет” пропонують жаб’ячі лапки в клярі з картоплею фрі та соусом або ж під вершковим соусом з кус-кусом усього за 199 гривень. Соус, зроблений із креветок та морських гребінців з додаванням вершків, має надзвичайно витончений смак, який чудово доповнює основну страву.

А ще в “Ля Буфет” ви можете скуштувати устриці - свіжі або запечені з сиром дор-блю. Ціна, як завжди, приємно вражає: 49 та 99 гривень відповідно. Якщо ж є бажання спробувати ще щось екзотичне, рекомендуємо звернути увагу й на равликів по-бургундськи.

Особливим сюрпризом для поціновувачів морепродуктів стануть лангустини з італійським салатом або ж тартар з лосося із міні-тостами. А якщо не хочеться обирати щось одне, спробуйте замовити сковорідку з морепродуктами. Головне - не стримуйте себе!

Не тільки морепродукти

 

В “Ля Буфет” ви знайдете наїдки та напої на будь-який смак, адже шеф-кухар ресторану разом з усією командою невтомно працюють над удосконаленням меню, постійно додаючи нові та цікаві пропозиції. Останнім часом тут з’явилися смачні брускети в асортименті, а на фуршетних столах кожен знайде, чим потішити свій шлунок. Приємно дивують і ціни: приміром, за 199 гривень ресторан пропонує понад 20 різноманітних страв!

Також зовсім скоро ви зможете придбати свіжу рибу та морепродукти прямо в ресторані - там планують встановити спеціальні вітрини.

 


Окремо варто згадати й напої:

  • різноманітні види кави та чаїв, ціни на які стартують від 29 гривень;
  • компот, узвар, соки по 29 гривень;
  • кілька видів лимонаду по 59 гривень;
  • класичні та авторські коктейлі від 99 гривень;
  • вина в асортименті від 79,9 гривень;
  • міцні напої від 39 гривень.

Про всі новинки ресторану “Ля Буфет” ви зможете дізнатися на сторінці закладу в соціальній мережі Instagram. Або ж просто завітайте до ресторану після роботи або на вихідних і спробуйте цю смакоту!


Контакти:

вул. Юрiя Руфа (Леонова), 2М

графік роботи: з 11:00-22:00

тел: 0678777733

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх