Вертебролог радить. Чому плазма лікує?

7.10.2024, 10:00 Переглядів: 563

 

Плазмоліфтинг або лікування плазмою крові – це найсучасніша технологія, яка дозволяє відновити уражені хворобою тканини пацієнта до норми. Це є головний метод, який використовують для регенерації у різних галузях медицини.

В якості діючого фактору використовують плазму крові самого пацієнта, яку спеціальними засобами збагачують тромбоцитами. Саме тромбоцити мають вісім активних біологічних факторів, які  і стимулюють відновлення пошкоджених хворобою тканин людини. Відновлення відбувається за власним генетичним кодом. Це можуть бути сухожилки, м'язи, кістки, хрящова тканина суглоба, навіть нервові волокна.
Лікар під час проведення процедури плазмоліфтингу робить забір крові із вени на руці пацієнта. Після цього спеціальним чином з крові готується лікувальний екстракт.  Це займає 5 хвилин. Тромбоцити активуються та концентруються у плазмі крові у спеціальній пробірці. Для приготування плазми використовуються стерильні одноразові медичні засоби. Таким чином повністю виключена можливість зараження крові.
Після приготування тромбоцитарної плазми, її одразу, за допомоги ін'єкції,  вводять в уражений суглоб або в навколишні тканини при хворобах хребта. На все іде 15 хвилин вашого часу. Процес відновлення запущено. Він триватиме 2 тижні. При необхідності лікувальна процедура робиться ще раз.
Переваг такого лікування багато. Немає необхідності застосовувати велику кількість лікарських засобів, витрачаючи багато коштів на їх придбання. Таким чином виключена побічна дія ліків на організм пацієнта та алергічні реакції. Проведення процедури не має потреби в спеціальній підготовці до неї. Вона повністю безпечна для пацієнта. Одразу після процедури пацієнт може повертатися до звичайного життя, не маючи больової реакції. Немає необхідності госпіталізувати пацієнта. Слід відзначити, що саме таке лікування змінює будову хрящової тканини на краще, а не знімає біль на доволі короткий час. Введення факторів відновлення саме в уражені тканини хребта або суглоб дають довгостроковий результат після закінчення курсу лікування.
Застосування плазми дає можливість комбінувати лікування з іншими методами. Конфлікту не буде. Кількість планових процедур плазмоліфтингу визначається на першій зустрічі з лікарем. Після огляду пацієнта, знімків МРТ чи КТ (при їх наявності). На першій консультації визначається місце ураження, ступінь пошкодження, характер анатомічних змін та стадія хвороби. Враховуються індивідуальні особливості пацієнта та історія його хвороби. Середня кількість процедур для лікування колінного, кульшового, плечового суглобів становить 3-5 і  залежить від початкового стану, з яким звернувся пацієнт. Для лікування хвороб хребта має значення кількість уражених сегментів. Чим раніше пацієнт звертається за допомогою при наявності хвороб хребта чи суглобів, тим більш результативним та успішним буде лікування плазмою.
Чому треба проходити лікування саме у нас?

  • Досвід застосування плазмотерапії 9 років.
  • Досвід лікаря - більше 30 років.
  • Надійність та безпечність проведення процедури
  • Використання високоякісних матеріалів для приготування плазми
  • Індивідуальний підхід до кожного пацієнта та уважність діагностики.
  • Лікує багато хто, а одужують у Нас.

Консультації та проведення лікувальних процедур за попереднім записом:
0664313103
0734313103

Доктор Владимиров Роман Романович приймає в Кременчуці

14 жовтня за адресою:
вул. Лікаря Богаєвського, 13-А, кабінет 4а

Не втрачайте час. Не чекайте незворотних змін у суглобах. Звертайтесь вчасно!
Існує обмеження за віком.

Детально і доступно про захворювання хребта та суглобів, а також про методи лікування можна прочитати на офіційному сайті Центру вертебрології доктора Владимирова: www.spinanebolit.com.ua 
Ліц. МОЗ України АЕ №571070 від 03.10.2014р.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх