Який буває французький манікюр?

8.10.2024, 10:18 Переглядів: 424 Р

 

Класичний френч має вигляд натуральної бази бежевих, рожевих і молочних відтінків з контрастно підкресленим білим кольором вільним краєм. Шукаючи гарний французький манікюр поруч з Вами, завітайте в салон краси Фастлайн.Студіо. Професійні майстри нігтьового сервісу проходять додаткове навчання у внутрішній Школі салону, ідеально удосконалюючи свої вміння. Які варіанти френчу вони можуть запропонувати?

Варіації французького манікюру

Універсальність техніки відкривається тоді, коли довжина і форма нігтів не визначають можливість виконати подібне покриття. Для коротких нігтів чудово підійде мікрофренч. Це тоненька біла смужка по краю нігтя завтовшки з волосок. Для довгих нігтів з коротким нігтьовим ложем можна підняти білу лінію, візуально видовжуючи нігті. Квадрат, овал або мигдаль – не має вирішального значення. Французький манікюр личить всім.

Окрім класичних технік створення ефекту чистих і доглянутих нігтів, існує кілька основних способів зробити френч: 

  • Класичний французький манікюр. Це базовий стиль з ніжно-рожевою або прозорою основою та білим кінчиком нігтя. Виглядає елегантно й універсально.
  • Кольоровий френч. Кінчики нігтів фарбують яскравими барвами, створюючи свіжий та сучасний вигляд.
  • Інверсний френч. Лінія фарбується біля основи нігтя, а не на кінчику, додаючи неочікуваної витонченості.
  • Френч з декором. Доповнюється стразами, блискітками або малюнками для створення акцентів або надання індивідуальності.
  • Хмарний френч. Границя між світлим краєм і тлом натурального кольору плавно розмивається. Цей варіант є найбільш наближеним до природного вигляду здорових красивих нігтів.
  • Градієнтний кольоровий френч. Дещо схожий на хмарний варіант, але виконується яскравими відтінками.

 

Який французький манікюр обрати, це вирішувати вам. Адже покриття часто обирається відповідно до настрою, аніж з думкою, чи доречним він буде в повсякденні. Класичний варіант обирають жінки, які змушені підкорятися вимогам офісного дрес-коду, або ті, хто просто хоче доглянутого вигляду рук з покриттям, яке пасуватиме будь-якому вбранню.

Антитренди французького манікюру

Навіть класику можна зіпсувати, якщо надихатись старими трендами, які не відповідають сьогоденним вимогам елегантного образу. Деяких надмірностей варто уникати, навіть якщо дуже хочеться мати на пальчиках саме цю красу. Що є антитрендом у френчу:

  • Надто товсті білі кінчики, які мають неприродний і вульгарний вигляд. 
  • Неонові кольори, які раніше були популярними. Наразі більш актуальні приглушені пастельні відтінки або мікрофренч одним яскравим кольором.
  • Складний декор з надмірним використанням стразів, текстур і ефектів, надто яскравих малюнків перетворює благородний френч на демонстрацію доступних для дизайну засобів. 

Сучасний французький манікюр тяжіє до мінімалізму, акуратності та природності. Якщо тримати на думці ці базові вимоги, то легко уникнути помилок у виборі техніки френчу. Обираючи професійного нейл-майстра в гарному салоні, ви отримуєте не лише покриття, але й безпечний гігієнічний манікюр, який підкреслить досконалість ваших ручок.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх