Сьогодні вночі ворог атакував Полтавщину – українська ППО збила 5 «Шахедів»

Сьогодні, 08:50 Переглядів: 1 540

 

Полтавщину атакували двома керованими авіаційними ракетами Х-59

Учора, 3 серпня, майже опівночі у Миргороді було чутно вибухи. Про це писали у соцмережах. У 23.52 начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін повідомив про роботу української ППО.

- Російське військо знову атакувало Полтавщину. В області працювала ППО. У Миргородському районі могли чути звуки вибухів. За попередньою інформацією, влучань у цивільну інфраструктуру та постраждалих немає. Вкотре закликаю не нехтувати безпекою, у разі оголошення повітряної тривоги перебувайте в укриттях, - написав він у своєму Телеграм-каналі.

Як вранці повідомив Командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук, у ніч на 4 серпня ворог завдав удару двома зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині та двома керованими авіаційними ракетами Х-59 із повітряного простору Курської області – по Полтавщині. Росіяни також запустили 5 ударних БпЛА «Shahed» з району Приморсько-Ахтарськ (РФ).

- Силами та засобами мобільних вогневих груп Сил оборони України та підрозділів радіоелектронної боротьби Повітряних Сил збито п’ять БпЛА Shahed-131/136 у Херсонській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Запорізькій областях, - заявив Командувач Повітряних сил ЗСУ.

 

Автор: Віктор Крук Джерело фото: ілюстративне
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх