Засновника компанії, що ремонтує дороги у Полтаві, БЕБ виявило у реєстрі корупціонерів

5.08.2024, 21:00 Переглядів: 1 374 Коментарів: 1

Також в ОВА отримали звернення щодо якості виконання робіт на одній із вулиць Полтави, а також «ефективності та правомірності використання коштів», йдеться у повідомленні

Робоча група «Прозорість і підзвітність» розглянула закупівлі послуг  з поточного ремонту вулично-дорожньої мережі у Полтавській громаді місцевим управлінням житлово-комунального господарства. За даними аналітиків Бюро економічної безпеки, засновник і власник підприємства, що перемогло в аукціонах, був засуджений за розтрату майна Полтавської міськради і внесений до реєстру корупціонерів. Про це повідомив очільник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін 5 серпня.

Водночас з квітня 2024 року управління ЖКГ уклало з даним підприємством 37 угод на загальну суму 47 млн грн. 

— Така співпраця може мати вагомі негативні репутаційні та фінансові наслідки для замовника робіт, тому рекомендували уникати угод з цією компанією, — йдеться у повідомленні.

Податківці озвучили зауваження щодо суб'єкта, який здійснюватиме поставки асфальтобетонної суміші, оскільки він на даний час її не виготовляє і не закупляє. Також в ОВА отримали звернення щодо якості виконання робіт на одній із вулиць Полтави, а також «ефективності та правомірності використання коштів», йдеться у повідомленні.  

Нагадаємо, у квітні робоча група «Прозорість і підзвітність» рекомендувала скасувати договір комунального підприємства «Кременчуцьке підрядне спеціалізоване шляхове ремонтно-будівельне управління» на заміну бордюрів. В аудиторів тоді виникли питання до переможця закупівлі, а також загалом про доцільність залучення до виконання робіт ФОП. Станом на липень договір із підрядником так і не розірвали

Автор: Телеграф Джерело фото: zi.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

4 579
1
5 серпня 2024 22:27

Так а як та контора звется?


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх