Військовослужбовців зведеного штурмового загону Полтавського районного ТЦК нагородив Головнокомандувач ЗСУ

Сьогодні, 15:57 Переглядів: 180

 

Військовослужбовці зведеного загону ТЦК воювали під Бахмутом — у 2022 році, під Кремінною — у 2023-му, під Авдіївкою — у 2024-у році

Військовослужбовці зведеного штурмового загону Полтавського районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки «Одін» отримали нагороди від Головнокомандувача Збройних Сил України. Про це написали на сторінці у Facebook Полтавського обласного ТЦК та СП.

— Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації до України військовослужбовці ТЦК та СП Полтавщини брали безпосередню участь в бойових діях на різних напрямках — Бахмутський у 2022-у році, Кремінна (Серебрянське лісництво) у 2023-му, боронили українські кордони в районах Чернігівської та Сумської областей у 2022-2023-х роках, Авдіївка у 2024-у році, — йдеться у повідомленні.

24 серпня, у День Незалежності України, 43 військовослужбовці загону отримали нагрудні знаки «Золотий Хрест», «Хрест Військова честь» та «За сумлінну службу». Деякі з нагороджених досі виконують завдання у складі загону на фронті, когось перевели до інших підрозділів, а декого вже звільнили з лав ЗСУ.

— Проте їх усіх об'єднує бойовий шлях, який вони пройшли разом. Вітаємо наших військових та дякуємо за службу, - написали у повідомленні.

 

Автор: Віктор Крук Джерело фото: Полтавський ОТЦК та СП
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх