Пророчили… А чи збулося?

29.12.2006, 10:12 Переглядів: 2 908
Грудень – місяць прогнозів. Щороку у цей час астрологи-пророки і цілком солідні вчені дружно передбачають майбутнє. Іноді, як потім виявляється, вони попадають в яблучко. Проте, буває й навпаки.

Павло Максимов, астролог
«Лінії напруженості проходять через місто Турин якраз у лютому, тому можливі несприятливі події навколо зимових Олімпійських ігор».
Олімпійські ігри-2006 пройшли добре… І добре, що пройшли:)  Бо для нашої країни участь у них не стала гордістю. Українці-олімпійці привезли додому аж 18 місце, здобули аж… дві медалі, і ті – бронзові. Отже, у принципі, суттєво «напряглися» на Іграх лише переможці-німці. А хвилювання учасників та травми, що їх дехто із спортсменів зазнав у процесі боротьби за «золото», можна віднести до явищ, притаманних усім змаганням подібного рівня.

«Нафтові ціни влітку та на початку осені можуть корегуватися вниз»
Звичайно, заяви з боку влади про зниження вартості бензину були… й неодноразово. Та гаманці пересічних українців за рахунок цього так і не поповнилися. Одне можна сказати із впевненістю – ціни на бензин та інші «горючі» продукти нині й досі «корегуються», а от у якому напрямку – це вже, як карта ляже.

Павло Глоба
«Помаранчева революція» може піти на експорт… спочатку в Білорусію, а потім і до Росії дійде черга»
Щодо Росії, то поки що там революцією і не пахне, а от у Білорусії «пародія» на «помаранч» вітчизняного виробника, можна сказати, що відбулася. 19 березня Президентом країни був обраний Олександр Лукашенко. Інший кандидат, Олександр Козулін, лідер білоруської соціал-демократичної партії «Грамада», який набрав найменшу кількість голосів, заявив про фальсифікацію та запропонував усім «приниженим та ображеним» провести мітинг 25 березня, на День свободи. Результат – мітинг розігнали, а «борця за волю» запроторили за грати.

«У Кучми проблеми почнуться лише з літа. Щодо кримінальної відповідальності – поговорять і забудуть».
У яблучко. Погомоніли про зловживання під час приватизації «Криворіжсталі» та «Нікопольського заводу феросплавів» (головними свідками проходили Леонід Кучма та його зять Віктор Пінчук)… та й забули... 

«Ющенку потрібно завжди орієнтуватися на оточення, підбирати хорошу команду. Щоправда, оточення може зрадити. Наприклад, укласти союз з опозицією»
У опозиції до уряду, але не до Президента, перебуває нині пані Тимошенко. А от пан Мороз дійсно «переметнувся» до «регіоналів» та комуністів.

«У Тимошенко є реальна можливість стати більш сильним лідером, ніж нинішній Президент»
Це лідерка БЮТ довела, набравши  на виборах до Верховної Ради 22,28%. Натомість за  «Нашу Україну» проголосували всього 13,95% виборців.

Щодо стосунків Ющенка та Тимошенко: «В одну телегу впрячь нельзя коня и трепетную лань...»
Збулося…

Український народ: «Сподіваюсь, що буде жити краще. Зараз є реальний шанс вийти із кризи. І у вас на все про все навіть не рік, а півроку. Кредит довіри вічно триматися не буде – максимум 9 місяців…»
Шанс використали, кредит довіри також… проте ще й досі сподіваємось, що будемо жити краще…

«Друге пришестя Януковича можливе лише як лідера опозиції! … Януковичу вже не позбутися тавра невдахи»
Та нормально він себе почуває… у кріслі прем’єра.

«Повернеться Павло Іванович Лазаренко на коні, нехай не на зовсім білому. Ну, скажімо, на сірій конячці…в яблуках. До речі,  Лазаренко народився 23 січня – в один день з Борисом Абрамовичем Березовським, який також повернеться до Росії, і знову ж таки на сірій конячці…»
Пристрасті навколо українця з українськими мільйонами дещо вщухли. Проте поки що ні самого пана Лазаренка, ні його сіренької конячки не видно. Хоча, хто його знає... можливо, у 2007-му.

Ірина Кравець, астролог (Дубно)
«Люди стануть багатшими»
За даними управління статистики, у 2005 році середньомісячна заробітна плата одного штатного працівника  у Кременчуці складала – 1000 гривень. На сьогодні (січень-листопад 2006 року) – 1189 гривень. Ціни ж за цей рік підскочили на хліб, на житлово-комунальні послуги, послуги зв’язку тощо. Отже, чи стали люди у Кременчуці багатшими? Навряд чи.

Людмила Трунова, керівник «Студії астрології» (Харків)
«Можна чекати чергових інтелектуальних тріумфів, загального зацікавлення політикою, ідеологіями»
Зацікавлення політикою у людей вщухло вже відразу після оголошення результатів виборів (хоча у період передвиборчої кампанії ще «жевріло»). А «розбірки», влаштовані «новими» депутатами у парламенті, і взагалі «відвернули» народ від політики.

Газета «Сегодня»,  29 грудня 2005 року
«Мороз і Литвин пройдуть (до Верховної Ради), але результати не порадують»
Мороз пройшов (5,67% голосів), Литвин (2,43%) – ні. Перший залишився задоволеним результатом – його обрали спікером Парламенту. А от щодо Литвина – у Верховну Раду не потрапив, «пригріте» місце спікера втратив.

«Комсомольська правда», 23-29 грудня 2005 рік
«Лідер у КПУ не зміниться. До парламенту комуністи пройдуть, але з меншим результатом, ніж розраховували»
Петро Симоненко й досі залишається лідером Комуністичної партії. Ледь переступивши трьохвідсотковий бар’єр (3,66 %) комуністи увійшли до Верховної Ради. Звісно, розраховували на більше.

«Вітренко увійде до Ради»
Мимо. Блок Наталії Вітренко «Народна опозиція» залишився при «бубнових інтересах», набравши всього 2,93% голосів на виборах 2006.

«Юрій Єхануров  не піде у відставку у березні, як пророкує нині багато хто. На посту прем’єра він затримається. Але великої радості від цього навряд чи отримає»
У відставку Єхануров пішов 26 травня. Великої радості від «відтягування» складення повноважень навряд чи отримав.  

«Кременчуцький ТелеграфЪ» № 52, 2005 рік
«Цього року ціняться вірність, партнерські стосунки»
Це питання до Олександра Мороза, він очолює список зрадників 2006 року:) 

«Шкура бізнесменів буде страждати від податкових служб. Останнім  створити екстремальну ситуацію – раз плюнути»
2006 рік дійсно став несприятливим для багатьох бізнесменів. Проте екстремальні ситуації створювали не лише податківці. Дехто з приватних підприємців вів себе, легко кажучи, «не коректно», користуючись конвертаційними центрами, «відмиваючи» гроші. Тому у багатьох таких розумників дійсно «страждала шкура». Так у лютому 2006 року полтавські податківці ліквідували потужний тіньовий «конвертаційний» центр з багатомільйонними обігами.

«У коханні нас чекає багато приємних сюрпризів»
На 25.12.06 у місті Кременчук узаконили свої статеві стосунки 1302 пари. А те, що кожна третя з них уже вагітна, доводить, що кохання в цьому році дійсно принесло багато приємних сюрпризів. 



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх