На Полтавщині 174 підприємства визнали критично важливими

17.05.2024, 14:41 Переглядів: 1 292

 

До переліку віднесли сільськогосподарські, переробні, торговельні, нафтогазові і комунальні підприємства, а також лікувальні заклади

На Полтавщині 174 підприємства віднесли до переліку критично важливих. Таке рішення ухвалила комісія з питань визначення підприємств, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, інформують у пресслужбі Полтавської облвійськадміністрації.

На останньому засіданні комісія розглянула ще 6 звернень від підприємств. Це устави, які працюють в галузях промислового виробництва, житлово-комунального господарства та соціального захисту. 

Усього комісія провела 35 таких засідань, де розглянула звернення від 240 заявників. Загалом до ОВА надійшло таких 418 звернень від 308 підприємств. Серед них 34 звернення — на підтвердження критичності.

Наразі ж 174 підприємства, установи та організації, які працюють на Полтавщині, визнані критично важливими для функціонування економіки й забезпечення життєдіяльності регіону. Сюди відносяться сільськогосподарські, переробні, торговельні, нафтогазові, комунальні підприємства та лікувальні заклади. 11 з них потрапили до переліку повторно.

Автор: Яна Гудзь
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх