КрАЗ сплутали з легковою іномаркою

19.01.2006, 20:01 Переглядів: 1 860

11 січня Холдингову Компанію "АвтоКрАЗ" відвідали керманичі області – губернатор Степан Бульба і голова обласної ради Володимир Гришко. Генеральний директор холдингу Сергій Сазонов ознайомив їх з технологічним циклом виробництва великовантажних автомобілів, провів цехами агрегатного і складального виробництв.
Під час огляду заводу Генеральний директор Сергій Сазонов розповів, що у 2005 році "АвтоКрАЗ" випустив 3571 автомобілів Краз, у тому числі 204 автомобіля з двигуном, що відповідають вимогам Євро-2. Крім того підприємством зроблені 102 одиниць спецавтотехники і 30 мікроавтобусів Karsan J9.

11 січня Холдингову Компанію 'АвтоКрАЗ' відвідали керманичі області – губернатор Степан Бульба і голова обласної ради Володимир Гришко. Генеральний директор холдингу Сергій Сазонов ознайомив їх з технологічним циклом виробництва великовантажних автомобілів, провів цехами агрегатного і складального виробництв.
Під час огляду заводу Генеральний директор Сергій Сазонов розповів, що у 2005 році 'АвтоКрАЗ' випустив 3571 автомобілів Краз, у тому числі 204 автомобіля з двигуном, що відповідають вимогам Євро-2. Крім того підприємством зроблені 102 одиниць спецавтотехники і 30 мікроавтобусів Karsan J9. У 2005 році компанія домоглася на кращих показників за останні 10 років. У 2005 році холдинг підсилив свої позиції на внутрішньому ринку, реалізувавши 737 автівки. Експортні постачання склали 78%. Великі партії автомобільної техніки Краз поставлені в Казахстан, Туркменістан, постачання в країни далекого зарубіжжя склали близько 53%. У 2005 році КрАЗи повернулися на ринки Анголи і Бірми, усталили свої позиції в Єгипті , Судану , Сирії, Пакистану й інших
країнах. Компанія має серйозні наробітки по ринку Латинської Америки. Завдяки зміцненню економіки підприємство змогло поліпшити добробуту працівників заводу, значно розширивши соціальний пакет. У 1,5 рази збільшилася середня заробітна плата в порівнянні з минулим роком і на 1 січня 2006 р. склала 904 грн., у тому числі робітників - 1131 грн.
'У 2006 році підприємство розглядає три можливих варіанти подальшого зростання виробництва: у кращому випадку компанія випустить близько 4,5 тисяч автомобілів, у двох інших або 4 - 4,3 тисячі автомобільних одиниць, або повторить результати 2005 року', - заявив Сергій Сазонов.
Відвідуючи підприємство гості ознайомилися з новими моделями автомобільної техніки КрАЗ. “Як колишнього військового мене дуже вразив автомобіль, який можливо використовувати як базу для бойової техніки, розроблений в короткі строки автомобіль з правим рулем із складними конструктивними змінами. Дуже сподобався автомобіль для сільського господарства –  самоскидний автопоїзд с 3-бічним розвантаженням та буряковіз. В минулому році ми зробили серйозний крок по відродженню цукрової галузі, тому впевнений, що ці автомобілі будуть потрібні і однозначно будуть залучені”,- каже губернатор Степан Бульба. Висловлює вдоволення побаченим і голова облради Володимир Гришко: “Я на заводі не перший раз: був, коли завод випускав 25000 автомобілів, був коли взагалі головний конвеєр на працював, і дуже приємно, що сьогодні завод працює. КрАЗ йде вперед, до прогресу, і перш за все завдяки сучасному менеджменту, який прийшов на завод. Я бажаю, щоб цей позитивній процес продовжився. Дуже сподобався автомобіль, на якому я проїхався: з автоматичною КПП та двигуном Евро-3. Я перший раз прокотився у вантажівки. Сів за кермо та поїхав. Дуже вражений, таке враження, що я проїхав на легковій іномарці”.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/01/19/2039.html -->
 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх