Чеська фірма „ЕВЧ” здійснюватиме реконструкцію котельні на вул. Ціолковського, що в Полтаві

21.12.2006, 12:12 Переглядів: 2 023

Вчора голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ зустрівся з директором фірми „ЕВЧ” („Енергетика східної Чехії”) Йиржи ДРЖМИШЕКОМ, аби обговорити умови майбутньої співпраці з заміни обладнання крупних централізованих котелень у Полтаві.
В обговоренні взяли участь заступник голови облдержадміністрації Сергій КОЖЕМЯКО, начальник Головного управління житлово-комунального господарства Анатолій БОДНИК та Полтавський міський голова Андрій МАТКОВСЬКИЙ.
Комунальне господарство області й зокрема Полтави давно потребує реконструкції й переходу на енергозберігаючі технології. Власним виробництвом і монтажем котельних установок на чеському ринку з 1990 року займається фірма „ЕВЧ”.

Вчора голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ зустрівся з директором фірми „ЕВЧ” („Енергетика східної Чехії”) Йиржи ДРЖМИШЕКОМ, аби обговорити умови майбутньої співпраці з заміни обладнання крупних централізованих котелень у Полтаві. В обговоренні взяли участь заступник голови облдержадміністрації Сергій КОЖЕМЯКО, начальник Головного управління житлово-комунального господарства Анатолій БОДНИК та Полтавський міський голова Андрій МАТКОВСЬКИЙ. Комунальне господарство області й зокрема Полтави давно потребує реконструкції й переходу на енергозберігаючі технології. Власним виробництвом і монтажем котельних установок на чеському ринку з 1990 року займається фірма „ЕВЧ”. Тож спільні інтереси і звели дві сторони - керівників полтавської влади та фірми „ЕВЧ” - за столом переговорів. Представники фірми поінформували про свою діяльність на чеському ринку, й не тільки, адже реконструкція котелень нині відбувається в Сербії. Мешканці Польщі також знайомі з роботою фірми „ЕВЧ”, яка може вирішувати і питання індивідуального опалення помешкань. Йиржи ДРЖМИШЕК розповів про те, що в Полтаві заплановано ввести в дію проект, який уже шість років працює в місті Валашске-Мезиржичи і позитивно зарекомендував себе. Напрацьований досвід може бути запроваджений у Полтаві, зокрема в котельні на вулиці Ціолковського, яка обслуговує один зі спальних районів міста. Він також наголосив, що нове обладнання може працювати, використовуючи як природний газ, так і альтернативні види палива. Підсумком зустрічі стало підписання головою облдержадміністрації Валерієм АСАДЧЕВИМ, заступником голови обласної ради Володимиром МАРЧЕНКОМ, Полтавським міським головою Андрієм МАТКОВСЬКИМ та директором фірми „ЕВЧ” Йиржи ДРЖМИШЕКОМ угоди про реалізацію цього проекту.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/12/21/4024.html -->
 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх