У першому кварталі 2007 року Крюківський вагонобудівний завод створить плацкартний вагон

29.12.2006, 11:12 Переглядів: 1 888

ВАТ " Крюківський вагонобудівний завод " (Кременчук, Полтавської обл.) у першому кварталі 2007 року створить плацкартний вагон. Про це заявив голова наглядацької ради підприємства Володимир Приходько. За його словами, раніше керівництво "Укрзалізниці" розглядало плацкартний вагон, як вагон застарілого типу й у зв'язку із цим у модельному ряді вагонобудівного заводу він не значився.

ВАТ ' Крюківський вагонобудівний завод ' (Кременчук, Полтавської обл.) у першому кварталі 2007 року створить плацкартний вагон. Про це заявив голова наглядацької ради підприємства Володимир Приходько. За його словами, раніше керівництво 'Укрзалізниці' розглядало плацкартний вагон, як вагон застарілого типу й у зв'язку із цим у модельному ряді вагонобудівного заводу він не значився. 'Минулого тижня 'Укрзалізниця' заявила, що вона готова їх купувати. Ми відразу виставили свої пропозиції . Ми створимо в першому кварталі плацкартний вагон, у другому його випробуємо і з першого липня будемо готові поставляти його',- сказав Володимир Приходько.
На підприємстві повідомили, що новий плацкартний вагон буде створюватися на базі десятикупейного модуля. У ньому не буде бокових полиць. Купе буде відкритим із шістьма полками. Кількість місць у вагоні буде -60. Вагон буде обладнаний вакуумним туалетом, кондиціонером.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/12/29/4151.html -->
 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх