У січні під Комсомольськом у Полтавській області почнеться будівництво електрометалургійного комбінату «Ворскла Сталь» вартістю 1 млрд. дол.

3.01.2007, 11:01 Переглядів: 1 701

У січні під Комсомольськом у Полтавській області почнеться будівництво електрометалургійного комбінату «Ворскла Сталь» вартістю 1 млрд. дол.

Про це повідомив генеральний директор компанії "Ворскла Сталь" Володимир БІЛОУС.

«Міністерство екології наприкінці грудня дало проекту «зелене світло».

У січні під Комсомольськом у Полтавській області почнеться будівництво електрометалургійного комбінату «Ворскла Сталь» вартістю 1 млрд. дол. Про це повідомив генеральний директор компанії 'Ворскла Сталь' Володимир БІЛОУС. «Міністерство екології наприкінці грудня дало проекту «зелене світло». У січні почнемо будівельні роботи - підготовку майданчика для будівництва підприємства», - сказав В.БІЛОУС. За його словами, не раніше кінця 2008 року буде побудований перший цех, а виробництво буде запущено в 2010 році. «Вартість всього будівництва - 1 млрд. дол.», - сказав В.БІЛОУС. Як повідомлялося, компанія 'Ворскла Сталь' має намір побудувати в Полтавській області новий металургійний комбінат. Рішенням 23-ї сесії Полтавської обласної ради 4-го скликання депутати виділили “Ворскла Сталі” 206 гектарів землі на території Дмитровської сільради Комсомольської міської ради Полтавської області для будівництва меткомбінату. 'Ворскла Сталь' знаходиться під контролем групи 'Фінанси і Кредит'.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2007/01/03/4177.html -->
 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх