КраЗи змагатимуться у раллі «Париж-Дакар»

6.07.2007, 17:07 Переглядів: 2 331

КраЗи змагатимуться у раллі «Париж-Дакар»У 2010 році «АвтоКрАЗ» збирається взяти участь у всесвітньо відомому раллі «Париж-Дакар». Для цього кразівчанам потрібно знайти близько 40 мільйонів гривень.

КраЗи змагатимуться у раллі «Париж-Дакар»

На такому автомобілі українська команда поїде на раллі «Париж-Дакар»

Минулого четверга, під час «АвтоКрАЗшоу» керівництво Кременчуцького автозаводу презентувало віртуальний автомобіль КрАЗ 5173РЕ, який у 2010 році має взяти участь у найсуворівшому випробуванні для техніки та водіїв – раллі «Париж-Дакар». Поки що цей автомобіль існує лише у кресленнях. Перше авто конструктори планують виготувати вже у грудні цього року. На випробовуваннях його розіб’ють вщент, а потім уже створять нові автівки, які й поїдуть до пустелі.
Однак, щоб взяти участь у раллі, «АвтоКрАЗу» потрібно виготувати партію з 15 таких автомобілів. Це обов'язкова умова участі в раллі. Для цього підприємству потрібно десь 40 мільйонів гривень. Але компанія не може виділити такі кошти, тому керівництво холдингу пропонує зробити участь «КрАЗу» у раллі національним проектом.
«Будь-кого, хто вкладе у проект кошти, очікує віддача. На авто ми розмістимо його рекламу. Її побачать в усьому світі»,– заявив генеральний директор підприємства Сергій Сазонов.
Однак у раллі візьмуть участь лише три автомобілі. Інші 12 автівок «АвтоКрАЗ» збирається передати спортивним клубам, однак на яких умовах, поки що невідомо. 

КрАЗ 5173РЕ
спортивний повноприводний автомобіль колісної формули 4х4, з незалежною підвіскою всіх коліс. Створений для експлуатації по всіх видах доріг у різних кліматичних умовах при температурі від -45 до +55 градусів. Автомобіль може переборювати підйоми до 32 градусів і ухили до 25 градусів. Запас ходу в екстремальних умовах руху автомобіля – не менш 850 км, при запасі палива у двох паливних баках загальною ємністю 900 літрів. КрАЗ-5173РЕ може переборювати перевали до 5000 м над рівнем моря та брід ріки глибиною до 1,5 метра. Автомобіль оснащений спортивним восьмициліндровим V- подібним двигуном потужністю 740 кінських сил. Максимальна швидкість автівки – 165 км/год.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2007/07/06/6254.html -->
 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх