Вагонобудівники відправили на ГОК нові вагони

23.08.2007, 17:08 Переглядів: 2 541

Вагонобудівники відправили на ГОК нові вагониБільше сотні нових напіввагонів передав цього тижня Крюківський вагонобудівний  завод Південній залізниці. Урочистості відбулися на центральному залізничному вокзалі станції Кременчук. Два вантажні потяги одразу ж «взялися до робити» – їх відправили до Полтавського ГОКу.
Вагонобудівники кажуть, що їх продукція виготовлена за новою системою та з високих марок сталі, отож, це продовжить термін їх експлуатації.

Вагонобудівники відправили на ГОК нові вагони

Більше сотні нових напіввагонів передав цього тижня Крюківський вагонобудівний  завод Південній залізниці. Урочистості відбулися на центральному залізничному вокзалі станції Кременчук. Два вантажні потяги одразу ж «взялися до робити» – їх відправили до Полтавського ГОКу.
Вагонобудівники кажуть, що їх продукція виготовлена за новою системою та з високих марок сталі, отож, це продовжить термін їх експлуатації. В СНД немає аналогів візку, який встановлено на цих нових напіввагонах. Планується, що відтепер ним будуть користуватись і на всіх інших вагонобудівних підприємствах країни. Економічний ефект від експлуатації нового напіввагона за рахунок зменшення  витрат на ремонт та обслуговування складає 13,5 тисяч гривень на рік.
Усього за рік вагонобудівники виготовили тисячу таких напіввагонів, а наступного року «Укрзалізниця» планує замовити у крюківчан ще три тисячі.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2007/08/23/6642.html -->
 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх