KRAZ-crocodile стане зіркою екрану

5.06.2009, 12:27 Переглядів: 1 737

KRAZ-crocodile стане зіркою екрануКременчуцьке байкарське авто «запросили» на зйомки відеокліпу.

KRAZ-crocodile стане зіркою екрану

З байкерським авто KRAZ-crokodile прагнули сфотографуватися чимало відвідувачів виставки

Холдингова компанія «АвтоКрАЗ» стала учасницею Автосалону вантажних і комерційних автомобілів TIR’2009, який відбувся наприкінці травня у Києві. На столичному Автосалоні ХК «АвтоКрАЗ» презентувала новинки, орієнтовані на будівельний сегмент – самоскид КрАЗ-«Прораб» і бортовий автомобіль із маніпулятором. Останній, до речі, вельми зацікавив гостей виставки. Однак справжньою зіркою цього разу стала третя новинка з Кременчука – автомобіль KRAZ-crokodile. Його із захопленням розглядали всі присутні, починаючи від заступника міністра Мінпромполітики Віктора Падалка до відомих продюсерів та організаторів різних заходів національного масштабу.

– У цій машині стільки цікавих деталей! Тут і два керма – один для водія, інший – для пасажира. І старовинна скриня замість інструментального ящика! Дивіться, а цей пристрій нагадує кранові стрілу! А в кузові – смішний вентилятор та спальники. І навіть справжні кулемети... А колір у машини – дійсно, крокодилячий! – раз ураз чулося навколо «байкарського дітища» КрАЗу.

Зрештою автозаводчани отримали кілька цікавих пропозицій щодо своєї техніки, зокрема – задіяти KRAZ-crokodile на зйомках кліпу однієї з відомих українських груп, а також взяти участь у Таврійських іграх-2009. Відразу після виставки «кразівський крокодил» вирушив у Черкаси, на змаганнях із автотюнингу та святкування Дня міста. Нелегка це справа – бути зіркою…

Ми теж його побачимо!

28 червня із KRAZ-crokodile зможуть познайомитися і кременчужани. Автомобіль виставлять на традиційному «АвтоКрАЗ-шоу-2009», що відбудеться на площі Перемоги. Разом із байкерським авто холдингова компанія виставить також свої новинки – автомобіль-тягач «Бурлак», самоскид «Гірник» та інші. Глядачам також представлять виставку ретро-автомобілів, мотоциклів, військової техніки. Тут відбудеться третій етап чемпіонату України з автозвуку та тюнінгу, шоу «Стрибки на камерах», а також велика концертна програма за участю колективів Кременчука і зірок української естради.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2009/06/05/kraz-crocodile_9253.html -->
 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх