«Винсент. Хроники героинщика»

6.03.2009, 21:24 Переглядів: 4 359
Кілька тижнів тому «ТелеграфЪ» повідомив про запуск амбітного проекту «КІНОальтернатива» у Кременчуці..

Проект ініційований Європейським клубом Кременчуцького держаного політехнічного університету та міським Європейським клубом. Ідея велична – долучити молодь до європейських цінностей та привчити культурно дивитися кіно – з диспутами, а не з пивом.

Виконавці проекту вже і тренінги для молоді провели. На них навіть завітала київська гостя – журналіст та правозахисник Ольга Веснянка. Де тільки ця жінка не працює – вона і кореспондент «Німецької хвилі», і член правозахисної організації «Міжнародна амністія», і керівник київського медіа-кіноклубу «На сіновалі», і редактор сайту, який веде роз’яснювальну роботу з ксенофобами.

Саме пані Веснянка порадила кременчужанам не просто дивитися щонеділі альтернативне кіно, а «прив’язувати» перегляди до конкретних визначних дат. А якраз 1 березня – Міжнародний день боротьби з наркоманією та наркобізнесом. Тож 4 березня, на щотижневому кіноперегляді учасники проекту (студенти кременчуцьких ВНЗ) дивитимуться документальний короткометражний фільм «Винсент. Хроники героинщика». А потім представник соціальних служб та спеціально запрошений нарколог у доступній формі пояснять глядачам, наскільки погане те, що вони побачили. Ми навіть сподіваємося, що глядачі самі зрозуміють, наскільки небезпечне те, що вони побачать.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх