Модерн, брехня та успіх: що кременчужанам почитати на вихідних

Вчора, 13:20 Переглядів: 381

 Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента філії №2 Кременчуцької міської публічної бібліотеки Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку книжкових новинок

 

Сергій Плохій «Українська Кліо»

Це книжка знаного українського й американського історика уміщує нариси про Україну від ранньомодерних часів до сучасності. Три розділи про історію, істориків та пам’ять об’єднують есеї, нариси й огляди, присвячені переломним подіям української історії та дослідникам, чий внесок у її написання найбільш значимий у новітній історії.

Джон Маррс «Ув’язнені брехнею»

Щовечора Меггі та її доросла донька Ніна вечеряють разом. Після цього Ніна проводжає матір до її кімнати на горищі і до важкого ланцюга, на якому тримає її там.
Мати позбавила Ніну усього, що та любила, тож зараз Меггі розплачується за свої злочини. Але є багато таємниць минулого, про які донька не знає, і Меггі налаштована залишити все як є – навіть якщо це вартуватиме їй життя.

 

 

 

Роберт Кіосакі «Багатий тато, бідний тато»

Книга є бестселером в багатьох країнах світу уже не перший рік. Це книга про відповідальність, яку ви несете за свої фінансові справи, і про те, як збільшувати своє багатство шляхом керування грішми. Вона допоможе дізнатися про те, як потрібно навчати дітей розпоряджатися грошима, щоб у майбутньому вони мали фінансовий успіх.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: Depositphotos
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх