«Полеты во сне и наяву»

19.02.2009, 18:38 Переглядів: 2 137
У кременчуцькій художній галереї відкрилась персональна виставка робіт Юлії Ульянової.
«Політ»
Фото: Дмитрий Бабец

Коли б не відвідувачі та преса, це відкриття можна було б назвати сімейним святом. Бо виставку відкривали автор - Юлія Ульянова, її син та її мама. Свої найліпші троянди пані Юлія одразу подарувала мамі, якій дякувала за все, за все. Мама – у свою чергу – пригощала гостей цукерками. А син пані Юлії – чемний молодий чоловік – оперативно вручив мамі-художниці свіжий букет на заміну подарованого. Ну, просто іменини серця вийшли, а не стандартна презентація.

Юлія Ульянова закінчила художньо-графічний факультет Костромського державного педагогічного інституту. Працювала вчителем креслення, викладала живопис в ізостудії при ПК ім. Котлова. Нині працює оформлювачем на КрАЗі.

Живопис пані Юлії такий же безхмарний, як і її родинні стосунки. На полотнах – квітучі літні луки, поля маків, ніжні крокуси, тюльпани та мрії. Найяскравішою мрією ми би назвали роботу «Політ». Автор написала її у 2007 році. І подарувала усі ці веселі різнокольорові будиночки та дерева, на яких ростуть повітряні кульки, сину. На внутрішній, прихованій від глядачів, стороні написано: «Синок, люди вміють літати!» Про це нам розповів син пані Юлії. Ми, звісно ж, причепилися до нього із запитанням – чи він сам вірить, що люди можуть літати? Хлопець ухилився від відповіді.

А «Політ» справді дуже радісний, легкий – наче написаний тим, хто дійсно вміє літати.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх