Театр “зеків”

15.06.2006, 20:06 Переглядів: 2 683
Незабаром у Кременчуці дасть виставу Київський театр «P.S.»
«Я б не назвав це спектаклем. Я зробив те, що не зробив ніхто», - так каже про своє творіння засновник і художній керівник театру «P.

Незабаром у Кременчуці дасть виставу Київський театр «P.S.»
«Я б не назвав це спектаклем. Я зробив те, що не зробив ніхто», - так каже про своє творіння засновник і художній керівник театру «P.S.” Володимир Сокол. Київському театру «P.S.» вже три роки. Але в ньому немає професійних акторів – всі ролі грають колишні ув'язнені. Їхні ролі – це їхні долі: на сцені вони грають самих себе, знову і знову переживаючи колишнє життя. Сам керівник театру в 13 років був засуджений за «гоп-стоп».  З часом у нього виникла ідея створення театру, який зміг би примирити суспільство і тих, хто відбуває покарання в місцях позбавлення волі. З художнім керівником театралам пощастило - ним став Богдан Ступка.
Зараз у театрі - 28 акторів. Щоб дати гастролі, вони з'їжджаються з різних регіонів України. Мешканець Градезька Валерій по той бік колючого дроту провів 18 років. Тепер він  - актор, що читає на сцені сповнений каяття монолог, у якому розповідає своїй матері, як гроші штовхнули його на скоєння злочину. «P.S.» не вперше в наших краях – у березні він уже виступав в кременчуцькій в”язниці. Тепер театрали дадуть виставу не лише для засуджених, але й для мешканців міста. Своє “Євангеліє від каторжника” театр продемонструє 16 червня в ДК “Кредмаш”.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх