Альона Вінницька хоче одразу двох!

6.10.2006, 12:10 Переглядів: 1 930
У річницю Кременчука на місто посипались «зірки». Метереологічна активність спостерігалась на площі Перемоги, де своїми виступами глядачів радували такі гурти, як «Авіатор» і…. Але яскравою «Венерою», що засяяла на сцені вночі, стала співачка Альона Вінницька. Її виступ був останнім, і тривав майже годину.

На День міста колишня зірка «ВІА ГРИ» зізналась «Телеграфу» у своїх найпотаємніших бажаннях…

Навіть у красуні Альони може бути «змучене серце». Про що вона, власне, і співає у своїх піснях

– Альона, нещодавно ви заявили, що як стовідсоткова, натуральна жінка, мрієте про дітей. А кого ви більше хочете: хлопчика чи дівчинку?
– Діти це так чудово! Я буду рада і хлопчику, і дівчинці. А в ідеалі я хочу одразу двох. І добре, якби хлопчик був старшим. У мене, наприклад, є старший брат. Мені здається, це ідеальний варіант. Бо хлопчик буде захисником для сестрички.
– Чи полишите шоу-бізнес під час вагітності?
– На якийсь час так, бо це небезпечно. Але я гадаю, що до п’яти місяців зможу тримати ситуацію під контролем.
– А на якій стадії перебуває ваш проект із Сандрою Баллок?
– Поки що ми його лише розробляємо. Ведемо переписку із Сандрою. Планується, що наступної весни вона приїде в Україну. Але як саме виглядатиме акція, остаточно ще не вирішено. Ми думаємо, що це будуть рекламні ролики, живі зустрічі з людьми по всіх містах України. Мабуть, багатьом буде цікаво зустрітись із Сандрою і почути, що вона скаже.
– Хто працює над вашим сценічним образом?
– Його вигадує стиліст Наталія Скиба, з якою ми працюємо разом вже не перший рік. Іноді навіть розробляємо образ вдвох, але вона все ж більше докладає зусиль.
– А ваш стиль у повсякденному одязі такий же екстравагантний?
– Ні. Я одягаюсь більш стримано, по-спортивному. Щоправда, інколи дійсно хочеться взути туфлі на підборах та одягнути гарну сукню.
– Чи  не хочете ви змінити ваш імідж на сцені?
– Поки що ні, мені все подобається. До того ж, я періодично змінююсь.
– Так, раніше ви були білявкою… А з яким кольором волосся ви себе краще почуваєте?
– З тим, яке маю зараз. Я брюнетка за характером. Такою народилась і довгий час була нею.
– Ваші пісні автобіографічні?
– Так, безумовно. Кожна пісня народжується під враженням від якоїсь події.
– Але хіба може бути у такої гарної дівчини «Змучене серце»?
– Звичайно! Зверніть увагу, всі відомі жінки самотні. Дуже важко знайти справжніх друзів. Мені пощастило, у мне є чоловік, з яким ми разом ось уже 12 років. Він завжди поруч, гастролює зі мною.  Але все одно бувають миті самотності, від яких тебе ніхто не може врятувати.
– Влітку ви працювали над новим альбомом. Чи не збираєтесь піти на відпочинок восени?
– Дуже хочеться, але графік занадто щільний. Можливо, якщо пощастить, у листопаді я поїду на тиждень на відпочинок – набратись сил перед божевільним груднем. Бо перед Новим роком у всіх дуже великі навантаження. А в січні хочу поїхати до Китаю.
– Чи дійсно останнім часом Росія не пускає у свій ефір українських виконавців?
– Так, вона не зацікавлена в цьому. Але ж Україна також застосовує цю схему.
Якщо подивитись, то наші музичні канали не транслюють російських артистів. М1 повністю від цього відмовився. І я це вітаю. Бо у будь-якій країні музичне телебачення транслює своїх артистів у відсотковому співвідношенні. Таким чином культивується своє.  Це нормально. Подивіться російське MTV – на 80 відсотків вони транслюють своїх артистів.
– Якою вам видалась кременчуцька публіка?
– Чудова, приголомшлива публіка! Кременчук мене дуже порадував. Всі підспівували, і пісні знали. І людей прийшло дуже багато – приємно, що вони люблять своє місто.

Ударимо сексом по демографічній ямі!

Незабаром в Україні стартує новий проект Альони Вінницької. Разом із голлівудською кінозіркою Сандрою Баллок вона буде пропагувати секс у родині із коханим без презерватива.  «Лише із коханою людиною можна домогтися розмаїття в інтимному житті», – вважає Альона. Коли в української співачки зародилась ідея проекту, вона написала листа до Сандри Баллок, яку раніше дуже любила, але особисто не знала. Альона розповіла Сандрі, що в Україні кепські справи з народжуваністю й запропонувала акторці разом вплинути на ситуацію.  'Я чула про Україну. Але, на жаль, я знаю про вашу країну дуже мало. Тільки прізвища Шевченко й Кличко. Одержавши цей лист, я відвідала Інтернет. Виявилося, що Україна – це зелена країна на березі моря. Сподіваюся побачити все це своїми очами, коли до вас приїду', – відповіла їй Баллок.
Участь у проекті  погодились взяти Лос-Анджелес, Вена, Мадрид і Париж. У різних містах планується встановити пам’ятники няням, – людям, що допомагають подружжям  позбавлятись життєвих проблем і залишати час на майбутнє потомство. Одна з умов, яку висунули організатори – пам’ятники будуть встановлюватись за рахунок міських властей. Домовленостей з цього приводу поки що немає.

Альона Вінницька, екс-зірка групи «ВІА ГРА», українська співачка

Чоловік Альони, Сергій (зліва), з яким вони разом вже 12 років, гастролює разом з дружиною. Він настільки схожий із своїм братом (справа), що інколи їх навіть плутають

У дитинстві Альона складала вірші для «Піонерської правди» про війну та фашистів. Мріяла стати дресирувальницею, актрисою або балериною. Вдома полюбляла влаштовувати театр для всіх родичів і продавала квиточки по дві або п’ять копійок. А ще з гребінцем у руках співала «під Аллу Пугачову». Потім полюбила «Кіно» і Віктора Цоя. З цього почалась гра на гітарі.
У 1993 році Альона створила власний гурт «Останній Єдинорог» де була і автором, і виконавцем. Пісеньки майбутня зірка співала англійською мовою. Але група «не пішла» і швидко розпалась.
Кілька років Альона працювала у страховій компанії. Але у 1996-му, на свій страх і ризик вона її залишила і… зайнялась театром. Програму готувала разом із своїм старшим братом. Заспівала арію Марії Магдалини з опери „Ісус Христос – Суперзірка“ і потрапила до театральної трупи на базі Екологічного інституту. А вже в 1997 році Альона влаштувалась віджеєм музичного каналу «БИЗ-ТВ», трохи згодом – стала ведучою програми «ФАН-КЛУБ» на каналі «ІНТЕР» і освоїла професію діджея на радіо. Після всіх досягнень подалась до журналістики і закінчила «Інтерньюз». Працювати доводилось так: з 8.00 до 21.00 – «INTERNEWS», а з 22.00 до 02.00 – робота на радіо. І нарешті у 2000 році її запросили до поп-проекту «ВІА ГРА». Через три роки, захотівши самостійності, вона залишила групу.
І досі не може без сліз дивитись фільм «Білий Бім Чорне Вухо». Не любить солодкого. І ду-у-уже рідко готує. А ще вважає, що жінкам не варто підганяти себе під еталони краси, бо на кожний товар – свій покупець!



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх