Тимошенко облили фарбою

27.09.2007, 17:09 Переглядів: 1 378
Гарний портрет пані Тимошенко, що прикрашав палац культури КрАЗ, облили червоною та чорною фарбою. Сталось це у вівторок вранці, напередодні приїзда голови «регіоналів» Віктора Януковича.  «Це брудні виборчі технології. Я вважаю, це зробили опоненти з Партії регіонів напередодні візиту свого лідера.

Гарний портрет пані Тимошенко, що прикрашав палац культури КрАЗ, облили червоною та чорною фарбою. Сталось це у вівторок вранці, напередодні приїзда голови «регіоналів» Віктора Януковича.  «Це брудні виборчі технології. Я вважаю, це зробили опоненти з Партії регіонів напередодні візиту свого лідера. Вони хотіли аби він проїзжав по вулиці і не бачив портрета політичного опонента. Шкода, що не спіймано цих вандалів. Думаю, лідер партії такі кроки своїх однопартійців не схвалив би», - заявив керівник виборчого штабу БЮТ у Кременчуці Олег Бабаєв. Натомість головний «регіонал» міста, Микола Черниш, спростовує ці обвинувачення: його штаб до цього інцеденту непричетний.
 «Ми на виборах працюємо чесно. Ми протягуємо всім руку і не граємо в брудні ігри.  Проти нас теж є провокації. Вчора нам підпалили агітмашину. На щастя, ми все вчасно згасили. Згоріла частина банера. Я про це опонентам не говорив і їх в цьому не звинувачую. Міліція у всьому розбереться», – сказав пан Черниш.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх