Індонезійці хочуть влаштувати кременчужанам концерт

11.04.2010, 22:35 Переглядів: 1 899
Посольство Індонезії звернулося до міськвиконкому із пропозицією провести вечір індонезійської культури, присвячений встановленню Гонгу Миру в парку Миру. Нагадаємо, цей символ планують встановити до свята Перемоги – 9 травня..

У своєму листі офіційні особи просять міську владу посприяти в наданні приміщення та організації концерту. Також повідомляється, що в ньому візьмуть участь 27 артистів.  Концерт, на думку посольства Індонезії, сприятиме встановленню дружніх зв’язків між двома народами.

Однак міську владу не зовсім влаштовує дата концерту. Так, індонезійці запропонували 9 травня. А це День Перемоги, який у нашій країні відзначають зовсім іншими заходами: солдатською кашею для ветеранів, вечорами спогадів. І тому можуть виникнути організаційні накладки. Остаточно із прийомом індонезійців має визначитися Автозаводський райвиконком та його голова Володимир Коваленко. Як повідомив віце-мер Василь Хоменко, райвиконкому дадуть відповідне доручення, оскільки Гонг Миру встановлять на території парку, яким опікується район.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх