Перший фестиваль графіті в Кременчуці

1.04.2010, 10:43 Переглядів: 2 250
До уваги любителів настінного розпису: не треба псувати стіни, у вас є можливість створити справжній шедевр! Та ще й отримати за це дипломи..

Із 14 квітня по третє травня у Кременчуці проводитиметься відкритий молодіжний фестиваль графіті «О спорт, ти – Всесвіт!». Його організаторами виступають Всеукраїнський благодійний фонд «Джерело Дніпра» та Кременчуцький ліцей № 4.
Фестиваль проводиться у два етапи. На першому (відбірковому) етапі журі оцінює ескізи робіт, визначає учасників другого етапу та компонує ескізи у єдину картину.

На другому етапі учасники нанесуть графіті на стіну футбольного поля у ліцеї №4. Це буде вражаюче: адже площа стіни складає понад 100 квадратних метрів! Спонсором придбання фарби виступає БФ «Джерело Дніпра».

Для участі у відбірковому етапі фестивалю необхідно подати заявку, ескіз своєї роботи на спортивну тематику (формат А-4, альбомна орієнтація), замовлення на необхідну кількість балончиків із фарбою (із зазначенням кольорів) до Оргкомітету фестивалю за адресою вул. Першотравнева, 13, Кременчуцький ліцей № 4 або на E-mail: krem_licey4@mail.ru до 14 квітня 2010 року.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх