На «Х-факторі» заспівав… отаман із Кременчука

16.04.2010, 14:28 Переглядів: 3 743
А в «Україна має талант» – охоронець центрального ринку.

Кременчужани та виходці з Полтавщини атакують популярні шоу, які наче гриби після дощу, з’являються на різних телеканалах. Нещодавно у такому шоу постав чоловік, який назвав себе – отаманом із Кременчука! Саме він «відкрив» шоу «Х-фактор», що минулої суботи стартувало на телеканалі СТБ. Чоловікові вдалось зробити неймовірне — незважаючи на багатотисячний натовп, опинитись у першому ряду.

 Тож коли один із суддів, Ігор Кондратюк, запитав, хто насмілиться першим заспівати у прямому ефірі, кременчуцький отаман «не ловив ґав». Він пробився до мікрофона та заспівав уривок із української пісні. Одразу ж оцінку виступу дало журі, а саме відомий музичний критик Сергій Сосєдов, який працював у студії, слідкуючи за прямим ефіром:

– Це не так просто першим вийти і заспівати… Молодець!Чи пройде кременчуцький отаман до наступного етапу конкурсу, стане відомо згодом – учасникам, які пройшли відбір, мають зателефонувати. Поки що ж до червня триватимуть кастинги у містах-мільйонниках.

«Я хочу вас поцілувати!»

Також нещодавно на великому екрані засвітився ще один кременчужанин — охоронець із центрального ринку Дмитро. Він спробував свій пісенний талант на шоу «Україна має талант».  Перед виступом Дмитро – виконавець пісень у стилі шансон – помітно нервував:  то прохав телеведучу налити йому чайку, то питав, якою рукою вона чай наливала і цілував ту руку.  Мабуть, через хвилювання припустився прикрої помилки і  назвав двох членів поважного журі – Влада Яму та Ігоря Кондратюка – «милі та прекрасні Владик та Ігорьок».

До речі, як з’ясувалось, із Ігорем Кондратюком пан Дмитро зустрічається не вперше – він вже випробовував свої сили під час візиту телепрограми «Караоке на майдані» до Кременчука. І той, як розповів під час кастингу Дмитро, навіть залишив йому свою візитку.

– Декілька разів дзвонив, хотів поздоровити із Новим роком, але той номер, який ви мені залишили, чомусь не відповідав... – розповів Дмитро Кондратюку зі сцени. Коли ж від розмов перейшли до пісень, то «Я уеду в Комарово» у виконанні кременчуцького охоронця, суддів, чомусь, не вразило. Єдина жінка у журі, Слава, попрохала заспівати щось інше, можливо, арію. Однак із арією теж не все склалося.

Судді почали натискати на кнопки, аби припинити виступ, та Дмитро захотів заспівати ще одну пісню. Він настільки поринув у виконання, що не почув протестів журі. Та пісня, на жаль, не допомогла – всі троє суддів були проти подальшої участі кременчужанина у кастингу.– Дай бог вам здоров’я, – розчаровано відповів Дмитро, почувши критику на свою адресу і,  відмовившись спілкуватись із ведучою, пішов зі сцени.

 

Кременчужанин та суперблондинка

Фото из сайта ’’Одноклассники’’

Щосуботи о 20.30 кременчужани можуть бачити та вболівати за свого земляка Сергія Лоба. Адже він бере участь у проекті «Народна зірка», який проводить ТРК-Україна.  У цьому проекті 21-річний Сергій співає разом із «суперблондинкою» Олею Поляковою. Вона особисто приїжджала до Кременчука, аби забрати Сергія на проект. Суперблондинка навіть побувала у Кременчуцькому державному університеті, де на факультеті менеджменту навчається Сергій Лоб. До речі, хлопець серйозно займається вокалом, адже співає у відомому кременчуцькому гурті «Молодість». Також Сергій вміє грати на фортепіано та баяні, любить спорт та танці. 

'Супер-блондинка' Ольга Полякова

Незряча зірка

За звання найталановитішої на конкурсі «Україна має талант» змагатиметься й незряча дівчина із Полтави Олена Ковтун. Заспівавши пісню Ані Лорак «Я вернусь» на кастингу, що відбувався у Харкові, вона покорила серця глядачів та суддів – зал аплодував стоячи. Ролик за її участю в Інтернеті користується шаленою популярністю. Олена, безумовно, серйозна претендентка на головний приз у один мільйон гривень.

До речі, з Полтавщини на ще одне мега-шоу подалися одразу дві наші співочі землячки. Вони вирішили випробувати свій талант на шоу «Суперзірка», що стартувало по «1+1». А щоб задобрити суддів, жінки прихопили із собою... пляшечку коньячку та закуску. Однак навіть цей, так би мовити, презент не допоміг двом жінкам прорватися на естраду – судді сказали їхньому таланту «ні».

 



 
Автор: yaremko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх