Хелоуін у лицарському стилі

4.11.2009, 17:34 Переглядів: 2 211
Кременчужани вдягли не лише страхітливі костюми, але й станцювали середньовічний танок..
Який хелоуін без гарбуза! Все зробили як слід: вирізали страшненьку морду, а у середині запалили свічку.

Якби увечері першого листопада ви потрапили до «Зебри», то були б дуже здивовані, бо зустріли б там дивакуватих персонажів, що танцюють…середньовічні танці. І хоча танцюючих було небагато, персонажі були доволі колоритні – труп нареченої, чорна кішка, відьма, середньовічна принцеса… Як з’ясувалося, так цього вечора тут святкували Хелоуін. Про це кременчужани домовились через соціальну мережу «В Контакті»:

– Місяць тому ми із подругою повертались із танців, – розповідає Віра, одна із організаторів «тусовки». – Мою приятельку звільнили з роботи, ми йшли і промайнула думка – через місяць Хелоуін! Треба щось «замутити». Ми створили групу «В Контакті», почали запрошувати друзів.

Приготування йшло місяць. Народ шукав костюми, обговорював, де їх взяти і як краще замаскуватись. До бажаючих відсвяткувати костюмований Хелоуін навіть приєднались ті, хто цікавиться епохою середньовіччя – у них були і гарні сукні, і мечі та кольчуги. Вони й навчали інших середньовічним танцям. Для вечірки спеціально підбирали музику та кліпи. Однак на саме свято прийшло не так багато, як очікувалось.

– Холод, грип, багато хто через це не прийшов, нас було чоловік 10-15, тому свято пройшло не так, як планувалось, але було весело, – каже Віра.

Потрапити на вечірку можна було за символічну плату: у костюмі – за 5 гривень, без нього – 10. Організатори навіть обіцяли, що ті, хто власноруч не потурбується про костюм, отримає «костюм мумії» – рулон туалетного паперу, у який доведеться замотатись.

Хтось наводив марафет прямо у самій «Зебрі», хтось у такому «гарному вигляді» їхав у маршрутці та крокував вулицями міста. Учасники дійства кажуть – люди на них реагували спокійно, і не дуже дивувались, вочевидь розуміли, що це персонажі Хелоуіну. Костюмовані розваги у «Зебрі» тривали дві години, після чого розпочалась звичайна дискотека. Та учасники кажуть – найбільше сподобались старовинні танці:

– Найбільше задоволення я отримав від середньовічних танців, також мені сподобались костюми. Я хотів би ще побувати на такому святі, але вже не як організатор, бо тоді для веселощів залишається набагато менше часу, – розповів учасник Хелоуіну Андрій.



 
Автор: yaremko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх