Блискуча авантюра: Що виходить, коли кохана дружина обіцяє не брехати

2.03.2008, 20:55 Переглядів: 2 424
Захоплюючий сюжет комедії плюс якісна акторська гра. 19 лютого на сцені МПК грали актори із Санкт-Петербурга. Вистава пройшла на ура..
«Ах, Віллі, як я мучилася!» – Кетті репетирує репліку породіллі

Глядачі  були задоволені: пітерські актори порадували доброю грою без «халтури»  – у кращих традиціях великого театрального світу. Чудова комедія «Моя жена – лгунья» (автори – М.Еннікен, М.Мейо) була виконана на одному подиху. І хоча виставу давали у розпал робочого тижня, зала була практично повною. Люди відпочивали. Принаймні на дві години вони забули про життєві будні, смакуючи карколомні пригоди, що розгорталися на сцені. Хороша пластика та жива міміка акторів (абсолютно без «перегравань») вигідно підкреслювали добротний авантюрний сюжет. Одним словом, було неймовірно весело.
Кременчуцька публіка проводжала акторів бурхливими оплесками, стоячи. Дарували квіти – хто сказав, що Кременчук не театральне місто?


Хто ж грав на сцені?
У програмках було зазначено: «Государственный драматический театр ТЮЗ». Проте, як з’ясував «ТелеграфЪ», це не були гастролі відомого пітерського «Театра Юных Зрителей» імені Брянцева. (Хоча саме із цим «розкрученим» театром, що має 85-річну історію, асоціюється  програмка).
Це дійсно «не той» ТЮЗ, повідомили організатори. Актори, які виступали в нас, нещодавно організували у Санкт-Петербурзі власну трупу. До речі, їхня вистава у Кременчуці була наполовину благодійною – квитки частково розповсюджувалися безплатно.  Трупа тільки-но, як кажуть, протоптує доріжку до Кременчука. Цього разу завойовували прихильність глядачів, а «касу» збиратимуть уже на наступних гастролях.

«Любий, я ніколи в житті не буду брехати!» – переконує Кетті не на жарт роздратованого Віллі

Чужа «трійня» і подружні чвари з хепі-ендом  
„Моя жена – лгунья” – класична комедія найнеймовірніших ситуацій. Віллі, молодий успішний інженер, мріє про дитину, але його чарівна дружина Кетті ніяк не погоджується. Сімейні чвари «підживлюються» поведінкою дружини: вона взяла за звичку без причини брехати чоловікові. Нарешті вся брехня, нагромаджена Кетті, підхоплює її саму, чоловіка та їхніх приятелів – подружню пару Джиммі та Меджі.
Віллі покидає брехливу дружину, а вона, за порадою Меджі, через вісім місяців повідомляє йому, що народила сина. Дитинку поспіхом беруть для усиновлення, але згодом мусять повернути у притулок. Кетті та її друзі шукають інше немовля. І ось результат непорозумінь:  татусь Віллі замість одного сина бачить «трійню».  А головне, вірить, що всі вони – його діти. Згодом велика брехня викривається, а обидві подружні пари вирішують завести власних дітей.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх