Про це “Телеграфу” повідомила завідувач відділення гігієни харчування санепідемстанції Наталія Проценко. Санепідемстанція нещодавно перевіряла мережу „Три товстуни” за поданням прокуратури. За даними перевірки, виявлено, що у “Трьох товстунах” строк зберігання продукції подекуди добігав до шести місяців. “Серед багатьох порушень санітарних норм – завищення строку зберігання продукції. У “Трьох nовстунах” товар перемарковували, і, таким чином, реалізовували прострочену продукцію як свіжий товар, – каже Наталія Проценко. – Особливо це стосується м’ясних напівфабрикатів та продукції “Наша ряба”. Є зауваження по кулінарному цеху, де не створені відповідні умови та не проводиться контроль”. На порушника накладено вісім штрафних санкцій.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.