«Cіtroen» – Madе in Kremenchug

27.04.2006, 18:04 Переглядів: 1 678
До Дня міста Кременчуцький автоскладальний завод здивує автолюбителів новими легковиками «Cіtroen», позашляховиком “Actіon” та вантажівкою “FAW”..
Такий «Cіtroen» незабаром випустять Кременчуцькі автомобілевиробники

Кременчуцький автоскладальний завод нещодавна розпочав випуск південнокорейського позашляховика Kyron, від китайського виробника SsangYong Motors. Про це журналістам повідомив генеральний директор підприємства Микола Черниш. За його словами, автомобіль Kyron побудований на модифікованій платформі автомобіля Rexton, який завод випускає з грудня 2005 року. Довжина нового позашляховика - 4,66 м. Він обладнаний бензиновим двигуном обсягом 2 л, з 5-східчастою ручною або автоматичною трансмісією. В 2006 році завод  планує зібрати 300 подібних автомобілів і налагодити збирання ще одного позашляховика Actіon.
Але цими китайськими автівками кременчуцькі автомобілевиробники не обмежаться.
У другому півріччі завод планує запустити в серійне виробництво два легкових автомобіля китайського виробництва. Це буде FAW JINN та FAW S1. Перша машина нагадуватиме невеличкий мінівен, який зможе розвивати швидкість до 130 км/год та зможе перевозити 5 пасажирів. “Другий автомобіль тільки в травні буде презентований Україні китайськими виробниками. Він суміжно нагадуватиме вазівську “десятку” і 'Фольксваген пасат',- каже Микола Черниш.
Щодо легковиків, то до 29 вересня – Дня міста Кременчука, завод випустить дві моделі «Cіtroen». Першою буде - легковий седан, а другою - автомобіль-фургон “Berlingo”.
У планах керівництва підприємства і налагодження збирання сімитонних вантажівок та великовантажних самоскидів “FAW”.
Усі свої новинки автоскладальники планують показати на спеціально влаштованому автошоу, яке співпадатиме зі святкуванням Дня міста.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх