Магазини в житлових будинках працюватимуть до 23-00

2.06.2006, 09:06 Переглядів: 2 477
“Обмежити режим роботи об’єктів торгівлі  всіх форм власності, які розташовані  в житлових будинках або вбудовано-прибудовані до них, крім окремо стоячих – до 23 години», – таке рішення ухвалили члени міськвиконкому. Як заявила начальник управління торгівлі Людмила Жорняк, члени виконкому пішли на це, проаналізувавши скарги щодо порушень закладами торгівлі умов роботи. На роботу цих об’єктів люди стали скаржитись вдвічі більше, ніж раніше. Мешканці незадоволені тим, що порушуються їхні права на спокійний відпочинок і тишу, зростає кількість правопорушень.

“Обмежити режим роботи об’єктів торгівлі  всіх форм власності, які розташовані  в житлових будинках або вбудовано-прибудовані до них, крім окремо стоячих – до 23 години», – таке рішення ухвалили члени міськвиконкому. Як заявила начальник управління торгівлі Людмила Жорняк, члени виконкому пішли на це, проаналізувавши скарги щодо порушень закладами торгівлі умов роботи. На роботу цих об’єктів люди стали скаржитись вдвічі більше, ніж раніше. Мешканці незадоволені тим, що порушуються їхні права на спокійний відпочинок і тишу, зростає кількість правопорушень. Неодноразово ці питання розглядались в міськвиконкомі на засіданнях відповідних комісій. Суб’єктам господарювання доводились приписи та постанови на усунення порушень, але бажаних результатів це не давало. Тож і довелось вдатись до радикальних заходів.
“Проте робота в нічні години магазинів можлива як виняток. Встановлення подовженого або цілодобового режиму роботи магазинів, які розташовані в житлових будинках може здійснюватися за окремим рішенням виконкому міської ради. Влада піде на це, якщо мешканці будинку не будуть проти роботи такого магазину, та й взагалі, в районі не має цілодобових окремо розташованих магазинів”, – сказала пані Жорняк.
До речі, аналогічне рішення в місті вже діє. Воно стосується роботи у нічні години кафе та ігрових закладів.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх