Смачні рецепти на Великдень від газети «Для дому і сім'ї»: запечене сало у фользі — тане у роті

4.05.2024, 10:32 Переглядів: 1 018

 

До Великодня залишилося кілька днів, саме час планувати, які страви подати до святкового столу 

Запечене сало у фользі

Інгредієнти:

  • 1 кг сала;
  • 200 г майонезу;
  • 5 зубчиків часнику;
  • 20 г кропу;
  • 2 ст. л солі;
  • 1 ч. л перцю;
  • 1 ст. л паприки;
  • 3 лаврові листки.

Зробіть на салі неглибокі надрізи, посоліть, поперчіть, і посипте паприкою, у майонез додайте подрібнений часник, зелень кропу.

Соусом змастіть шматок сала з усіх боків, зверху покладіть подрібнений лавровий лист.

Загорніть сало в фольгу і покладіть в холодильник на 1 годину, після цього відправте його в розігріту до 180ºС духовку на 40-45 хвилин.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 50 від 12 грудня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх