Рецепти читачів газети «Для дому і сім'ї»
Інгредієнти:
для оздоблення:
Філе курки відварити, порізати невеликими кубиками. Твердий сир натерти на терці. Маленькими кубиками нарізати варене яйце. Помити зелену цибулю, обсушити її та дрібно нарізати. Перемішати всі компоненти, додати сметану.
В кожну половинку персика вкласти начинку. Нафаршировані фрукти можна поставити на кілька хвилин в духовку: сир трішки розплавиться.
Почистити апельсин, розділити на скибочки, викласти їх зверху на персик.
Викласти начинені персики з дольками апельсина в тарілку для подачі на листя з салату та за бажанням зверху посипати подрібненим кропом.
До цієї страви підходять і свіжі персики, і нектарин.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.