Готуємо з газетою «Для дому і сім'ї»: меренговий рулет із полуницею

5.06.2024, 10:35 Переглядів: 384

 

Сезон полуниці в розпалі. Смачний рулет прийдеться до смаку всій сім'ї 

Складові:

Яєчний білок — 200 г

Цукор — 100 г

Цукрова пудра — 100 г

Кукурудзяний крохмаль — 30 г

Дрібка солі

Сік лимону — 5 г

Полуниця свіжа — 350 г

Крем-сир — 300 г

Вершки 33% — 60 г

Цукрова пудра — 20 г.

  • Почати збивати білок, додати дрібку солі.
  • Коли зʼявиться біла піна, поступово, по чайній ложці додавати цукор та цукрову пудру, продовжуючи збивати.
  • В кінці додати крохмаль та лимонний сік.
  • Коли білок на вінчику утворює твердий пік, припиняйте збивати.
  • Перекласти меренгу на пергамент, розрівняти рівномірно по деку та випікати протягом 40 хвилин при температурі 130°.
  • Вершки, сир та пудру змішати разом. Полуницю нарізати кубиком.
  • Дістати запечену меренгу, перевернути внутрішньою стороною догори, змастити кремом, додати полуницю та згорнути в рулет за допомогою пергаменту або харчової плівки (кому з чим зручніше працювати).
  • Загорнути в харчову плівку та поставити в холодильник на кілька годин.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх