Готуємо з газетою «Для дому і сім'ї»: фарширований перець із грибами

9.09.2024, 22:02 Переглядів: 616

Спробуйте рецепт запечених червоних перців, начинених рисом, грибами та сиром. Соковита начинка з грибів і рису з яйцем, запечена під шаром твердого сиру, стане чудовою стравою для обіду чи вечері. Готується просто та швидко!

Інгредієнти:

  • 2 великих червоних перці
  • 150 г грибів
  • 250 г готового рису
  • 1 яйце
  • 150 г твердого сиру
  • Сіль, перець, сушений часник
  • Олія

Приготування:

  1. Розріжте перці навпіл, очистіть від насіння та змастіть олією з обох боків.
  2. Гриби дрібно наріжте і обсмажте на сильному вогні з олією та спеціями протягом кількох хвилин.
  3. Додайте обсмажені гриби до готового рису, змішайте з яйцем, посоліть і поперчіть за смаком.
  4. Викладіть половинки перців на деко, застелене пергаментом, та заповніть їх підготовленою начинкою з рису і грибів.
  5. Посипте перці дрібно натертим сиром.
  6. Запікайте у розігрітій до 190 градусів духовці протягом 30 хвилин.

Смачного!

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 45 від 7 листопада 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх