Готуємо з газетою «Для дому і сім'ї»: слойки з гарбузом і бринзою

6.09.2024, 22:00 Переглядів: 544

Корисний гарбуз в незвичайній подачі 

Інгредієнти:

  • 250 г очищеного гарбуза
  • 200 г бринзи
  • 2 листки замороженого тіста
  • Сіль, перець, сушений часник
  • Олія
  • Сушені прованські трави

Приготування:

  1. Гарбуз натріть на великій тертці, а бринзу покришіть на дрібні шматочки.
  2. Змішайте гарбуз із бринзою, додайте трохи олії, сіль, перець, сушений часник і прованські трави на смак.
  3. Розморожене листкове тісто поріжте на 4 частини кожен лист.
  4. На кожен шматочок тіста викладіть рівну порцію начинки з гарбуза і бринзи.
  5. Сформуйте трикутники, загорнувши начинку в тісто.
  6. Викладіть пиріжки на деко, застелене пергаментом, змастіть їх олією і трохи посоліть зверху.
  7. Випікайте у розігрітій до 190 градусів духовці 25-30 хвилин до золотистої скоринки.

Смачного!

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 50 від 12 грудня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх