Готуємо з газетою «Для дому і сім'ї»: слойки з гарбузом і бринзою
6.09.2024, 22:00
Переглядів: 544
Корисний гарбуз в незвичайній подачі
Інгредієнти:
- 250 г очищеного гарбуза
- 200 г бринзи
- 2 листки замороженого тіста
- Сіль, перець, сушений часник
- Олія
- Сушені прованські трави
Приготування:
- Гарбуз натріть на великій тертці, а бринзу покришіть на дрібні шматочки.
- Змішайте гарбуз із бринзою, додайте трохи олії, сіль, перець, сушений часник і прованські трави на смак.
- Розморожене листкове тісто поріжте на 4 частини кожен лист.
- На кожен шматочок тіста викладіть рівну порцію начинки з гарбуза і бринзи.
- Сформуйте трикутники, загорнувши начинку в тісто.
- Викладіть пиріжки на деко, застелене пергаментом, змастіть їх олією і трохи посоліть зверху.
- Випікайте у розігрітій до 190 градусів духовці 25-30 хвилин до золотистої скоринки.
Смачного!
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.