Інгредієнти:
Приготування:
Підготовка цибулі
Цибулю нарізати півкільцями та пасерувати на вершковому маслі у великій сковороді або сотейнику протягом 30 хвилин на середньому вогні до золотистого кольору.
Додавання картоплі та бульйону
До пасерованої цибулі додати нарізану кубиками картоплю та залити яловичим бульйоном. Варити до повної готовності картоплі.
Подрібнення супу
Остудити масу до кімнатної температури, потім подрібнити блендером до кремоподібної консистенції.
Фінальні штрихи
У подрібнений суп додати вершки, сік лимона або біле сухе вино, сіль, чорний перець і тим’ян до смаку. Перемішати.
Грінки та подача
Нарізати черствий батон або багет скибочками, підсушити в духовці чи на сковороді до хрусткого стану. Подавати суп гарячим, посипаним натертим твердим сиром, з грінками.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.