Готуємо з газетою «Для дому і сім'ї» — французький цибульний суп

18.11.2024, 12:06 Переглядів: 442

Смачний супчик, який сподобається всій родині 

Інгредієнти:

  • 1 кг цибулі
  • 1 л яловичого бульйону
  • 250 г картоплі
  • 3 ст. л вершкового масла
  • 200 г твердого сиру
  • 300 г вершків
  • Сік одного лимона або 75 мл білого сухого вина
  • Черствий батон або багет
  • Лавровий лист
  • Чорний перець, тим'ян

Приготування:

  1. Підготовка цибулі
    Цибулю нарізати півкільцями та пасерувати на вершковому маслі у великій сковороді або сотейнику протягом 30 хвилин на середньому вогні до золотистого кольору.

  2. Додавання картоплі та бульйону
    До пасерованої цибулі додати нарізану кубиками картоплю та залити яловичим бульйоном. Варити до повної готовності картоплі.

  3. Подрібнення супу
    Остудити масу до кімнатної температури, потім подрібнити блендером до кремоподібної консистенції.

  4. Фінальні штрихи
    У подрібнений суп додати вершки, сік лимона або біле сухе вино, сіль, чорний перець і тим’ян до смаку. Перемішати.

  5. Грінки та подача
    Нарізати черствий батон або багет скибочками, підсушити в духовці чи на сковороді до хрусткого стану. Подавати суп гарячим, посипаним натертим твердим сиром, з грінками.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 50 від 12 грудня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх