Рецепти від читачів газети «для дому і сім'ї»: «Новий рік під пальмою» від Жанни Хіменко

Вчора, 22:00 Переглядів: 126

Складники:

  • Авокадо — 1 шт.
  • Ананас свіжий — 1 шт.
  • Креветки відварені — 3–4 шт. на порцію
  • Майонез
  • Коньяк

Приготування:

  1. Підготовка ананаса:

    • Відріжте верхівку ананаса — вона слугуватиме «пальмою» для декору.
    • Решту ананаса очистіть від шкірки та наріжте дрібними кубиками.
  2. Авокадо:

    • Помийте авокадо, розріжте його вздовж на дві рівні половинки.
    • Видаліть кісточку, серцевину подрібніть.
  3. Салат:

    • Подрібнене авокадо перемішайте з кубиками ананаса.
  4. Наповнення:

    • Наповніть половинки авокадо (човники) сумішшю з ананаса й авокадо.
    • Зверху викладіть варені креветки.
  5. Соус:

    • Змішайте 2 частини майонезу з 1 частиною коньяку до однорідної консистенції.
    • Полийте готову страву соусом.
  6. Подача:

    • Викладіть «човники» на тарілку. Додайте верхівку ананаса як декор, створюючи ефект «пальми».
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 45 від 7 листопада 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх