Рецепти від читачів газети «для дому і сім'ї»: цукерки «Ягідки» від Жанни Хіменко
Сьогодні, 08:01
Переглядів: 154
Інгредієнти:
- Гілочка сосни: хвою промити та підсушити за два дні.
- Желатин: 3,5 ч. л
- Вода: ½ склянки.
- Лимонна кислота: 0,5 ч. л
- Цукрова пудра: 750–800 г.
- Цукор: для посипання.
- Барвники: сік калини, відвар буряка або харчові барвники.
Спосіб приготування:
- Розчиніть желатин у воді, охолодіть. Додайте лимонну кислоту та просіяну цукрову пудру. Замісіть тісто.
- Сформуйте кульки розміром із вишеньку.
- У середину кожної кульки вставте хвоїнку сосни.
- Занурте кульки в розведений барвник (наприклад, сік калини або буряка).
- Викладіть на блюдце. Коли зайва рідина стече, посипте кульки цукром.
- Залиште «ягідки» на добу для «дозрівання».
Ці солодощі прикрасять ваш стіл та стануть улюбленими смаколиками всієї родини!
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.