star archive bad ca calendar cat coms dislike down down2 fav fb gp info left like login love mail od pass rel reply right search set share sort_down sort_up top tw up views vk votes cross phone loc ya

Рецепти від читачів газети «Для дому і сім'ї»: українська домашня ковбаса від Наталії Купрій

24.12.2024, 14:30 Переглядів: 634

Ця страва — справжній шедевр української кухні. Українська домашня ковбаса. Цю страву готували мої бабуся і мама завжди на зимові свята.

 Складові:

 1 кг — свинина

 0,5 кг — куряче філе

 0,2 кг — сало

 30 мл — коньяк

 6 зубочків — часник

 перець чорний мелений

 лавровий лист — мелений (обов’язково

 сіль — на свій смак.

М’ясо ріжемо маленькими кубиками, сало перекручуємо на м’ясорубку, м’ясо змішуємо з салом та спеціями та начиняємо кишки, які заздалегідь підготовили та промили. Начинену ковбаску обов’язково проколоти голочкою, щоб не лопнула. Начинені ковбаски ставимо у холодильник на 6-8 годин, аби фарш промаринувався. Потім ставимо в духовку приблизно на одну годину за температури 180° (орієнтуємось на свою духовку).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх