star archive bad ca calendar cat coms dislike down down2 fav fb gp info left like login love mail od pass rel reply right search set share sort_down sort_up top tw up views vk votes cross phone loc ya

Хочете схуднути — відмовтеся від кучрячих стегон

21.03.2025, 21:01 Переглядів: 499

Обираємо м’ясо за жирністю

Хоча нежирне м’ясо вважається основою багатьох дієт, курятина не завжди підходить тим, хто хоче схуднути. Ми зібрали дані про жирність різних видів м’яса, щоб допомогти вам краще складати раціон.

Найменш жирне м’ясо (2–4,5%)

  • Куряче філе — 2%
  • Філе індика — 2%
  • Телятина — 2%
  • Яловича вирізка — 3%
  • Перепілка без шкіри — 4,5%

Помірна жирність (7–11%)

  • Свиняча вирізка — 7%
  • Куряче стегно без шкіри — 10%
  • Куряча гомілка без шкіри — 10%
  • Кролятина — 11%

Висока жирність (16–17%)

  • Баранина — 16%
  • Язик свинячий — 16%
  • Курячі крила зі шкірою — 16%
  • Перепілка зі шкірою — 17%
  • Куряче стегно зі шкірою — 17%

Тож перед тим, як планувати дієтичне меню, звертайте увагу не лише на вид м’яса, а й на його частину та спосіб приготування. Видалення шкіри та жирних прошарків суттєво знижує калорійність продукту.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх