Штурханці — давня українська страва
23.02.2025, 16:01
Переглядів: 794
Рецепт від газети «Для дому і сім'ї»
Для тіста:
- 500 г пюре картопляного холодного
- 1 яйце
- 50 г масло вершкове
- сіль на смак
- 16 ложок крохмалю
Для начинки:
- 200 г сиру
- 2 зубчики часнику
- 1 яйце
- сіль на смак
- зелень
- Для тіста всі інгредієнти змішати і якщо є грудочки перебити товкачкою.
- Крохмаль висипаємо в тісто не весь, 10 ложок, решта потрібна для присипки тіста та поверхні.
- Для начинки всі інгредієнти змішуємо виделкою.
- Начинку загорнути в тісто й сформувати товсті сардельки.
- Варити 2-3 хвилини.
- Полити засмажкою та додати зелень.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.