Якщо вранці ви пропускаєте свій сніданок, це перший крок до зайвої ваги. Прокидайтеся вчасно та готуйте собі здоровий сніданок.
Ранкова кава - це не тільки бадьорість, але й відмінний механізм для спалювання. Згідно з дослідженнями, сплеск діяльності організму після чашки кави допомагає спалювати зайві калорії на 11% швидше. Але не забувайте, що йдеться саме про чорну каву, а не про латте з карамельним сиропом.
Жувальна гумка знижує рівень гормону стресу кортизолу на 18%. Крім того, жуйка допоможе направити в мозок глюкозу та кисень, підвищить рівень концентрації.
Їжте багато овочів. Якщо ви дієте, це не означає, що потрібно голодувати. Наповніть ваш ланч-бокс овочами: вони багаті на харчові волокна, що дозволить вам відчувати почуття ситості.
Гострі спеції не тільки прискорюють ваш метаболізм, а й дозволяють довше відчувати ситість. Результати дослідження, опублікованого в журналі Appetite, показують, що досить лише один грам перцю чилі на день, щоб почуватися ситим протягом дня, вживаючи на 25% менше калорій, ніж ви вживаєте зазвичай. Крім того, гострі продукти підвищують рівень тестостерону.
Пийте воду. Холодна вода пришвидшує метаболізм. Випийте склянку холодної води одразу після обіду, і ваш обмін пришвидшиться на 30% у найближчі 40 хвилин.
Висипайтеся. Якщо ви не спите по 7-8 годин, які потрібні вам для здорового сну, то процеси спалювання жирів в організмі сповільнюються на 30%, а от якщо ви спите добре, то все змінюється у зворотний бік.
Їжте арахіс. Феномен арахісу в тому, що його жири не відкладаються, а жменя цих бобових під час перекусів здатна позбавити від почуття голоду на кілька годин. Він містить велику кількість фолієвої кислоти, фітоестрогенів та вважається жіночим продуктом. Допомагає засвоюватись глюкозі, тому вона не відкладається у зайвих сантиметрах.
До того ж, арахіс нормалізує гормональний фон. Таким чином, арахіс відповідає за правильний метаболізм чи обмін речовин і не дає шансів зайвим кілограмам.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.