Пісний лінивий голубець в духовці

Вчора, 07:03 Переглядів: 314

 

Смачна та корисна страва до вашого столу

Інгредієнти:

Сира сочевиця — 200 г.

Рис — 150 г.

Капуста — 350 г.

Морква — 150 г.

Імбир свіжий — 1 ч. л.

Соняшникова олія — 3 ст. л.

Спеції і прянощі за смаком.

  • Сочевицю замочити у воді на ніч. Подрібнити крупу блендером. Рис відварити в підсоленій воді до напівготовності (10 хвилин). Моркву натерти на крупній тертці. Викласти моркву на гарячу сковороду з олією і обсмажити до золотистого кольору. Потім викласти до моркви сочевицю, подрібнений імбир, сіль і прянощі. Смажити ще 5-7 хвилин.
  • З капусти зняти листя. Зрізати товсті місця. Викласти половину листя на дно форми для запікання. Це буде «низ» голубця. На капустяне листя викласти сочевицю з морквою, потім шар рису. Зверху накрити другою половиною листя. Для соусу розвести томатну пасту в 300 мл води. Полити голубець зверху.
  • Зверху форму прикрити фольгою і випікати блюдо 40 хвилин при 200º. За 10 хвилин до кінця запікання зняти фольгу, щоб голубець підрум’янився.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх