star archive bad ca calendar cat coms dislike down down2 fav fb gp info left like login love mail od pass rel reply right search set share sort_down sort_up top tw up views vk votes cross phone loc ya

Найкращі глазурі для пасок

15.04.2025, 22:00 Переглядів: 590

Всілякі поливання та посипання не тільки урізноманітнюють смак випічки, а й надають їй святковий вигляд. Глазурі використовують ще теплими, а зверху обсипають шоколадною або кокосовою крихтою, горіхами, цукатами, навіть цукерками

Біла

250 г цукрової пудри збити з 2 яєчними білками, дрібкою борошна й 1 ст. л. лимонного соку. Глазур має стати досить густою і не розтікатися.

Вершкова

300 г цукру змішати з 250 мл вершків 20% жирності й варити на слабкому вогні, помішуючи, 30 хвилин, поки не загусне. Насамкінець покласти 50 г вершкового масла і 1 ч. л. ванільного цукру.

Фруктова

200 г цукрової пудри розтерти з 2 яєчними білками, потім додати 1 ст. л. соку лимона і 3 ст. л. будь-якого фруктового сиропу.

Шоколадна

Розтопити в каструлі 25 г вершкового масла, додати 15 г какао і готувати, помішуючи, 1 хвилину. Зняти каструлю з вогню і додавати потроху 1 склянку цукрової пудри, 2 ст. л. молока. Всипати дрібку кориці й повернути каструлю на вогонь на 1 хвилину.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх