31.08.2023, 12:34
Переглядів: 2 589
Коментарів: 1
Вітаємо переможниць!
29.08.2023, 07:45
Переглядів: 2 348
Горіховий Спас ще називають Хлібним Спасом, Полотняним Спасом та Холодним Спасом
29.08.2023, 07:01
Переглядів: 2 962
Життєва та творча скарбничка Олександра Дмитровича Саяна щедра на нагороди та високі звання. Журналіст, публіцист, науковець, професор КУЕІТУ, член Національної спілки журналістів України, автор багатьох видань цього року святкує одразу два ювілеї
28.08.2023, 09:01
Переглядів: 1 097
Коментарів: 1
Додавання до щоденного раціону полуниці може значно покращити здоров’я у літніх людей
28.08.2023, 07:48
Переглядів: 1 710
Коментарів: 1
Слимаки — це небезпечні шкідники, які можуть зіпсувати ваш урожай і звести вас з розуму
27.08.2023, 19:07
Переглядів: 1 961
Знаменитий французький салат Нісуаз можна готувати з консервованого тунця, а можна замість нього використати обсмажений свіжий стейк цієї риби. У будь-якому разі вийде чудово
27.08.2023, 16:03
Переглядів: 1 172
Літні турботи про груші — ключ до рясного врожаю та смачних плодів
26.08.2023, 12:02
Переглядів: 2 292
Щоб салат вийшов смачним та корисним, вибирайте соковиту свіжу моркву. Її краще натерти на тертці для корейських салатів
25.08.2023, 12:34
Переглядів: 1 273
Кременчуцька філателія
25.08.2023, 08:20
Переглядів: 1 087
Запекти грушу на сніданок — це чудова ідея. У вас вийде смачна, корисна і дуже елегантна страва. Крім того, для приготування цієї страви вам не потрібен цукор
21.08.2023, 13:03
Переглядів: 1 600
Алла Павлівна Гайшинська, директор «Кременчуцького краєзнавчого музею», знайомить нас із містичними місцями Кременчука. В бібліотеці на Соборній філії 2 вона розповіла цікаву легенду
21.08.2023, 08:22
Переглядів: 1 009
Час приготування — 45 хвилин. Харчова цінність на 100 г — 127 ккал
20.08.2023, 10:01
Переглядів: 1 971
Час приготування — 1 година. Харчова цінність на 100 г — 111 ккал
19.08.2023, 14:03
Переглядів: 1 991
Він презентує свій новий історико-пригодницький роман «Пливе човен горя повен»
19.08.2023, 09:02
Переглядів: 2 241
Падалицею дачники називають ті плоди, які пікірують з гілки на землю через хвороби, сильний вітер або негоду. Деякі з них можна одразу вжити в їжу, а з іншими доведеться повозитися. Редакція розповість, куди подіти гнилі яблука в саду, щоб застосувати їх з користю
18.08.2023, 08:21
Переглядів: 1 699
Для того, щоб морква була солодкою та великою, її потрібно підгодувати. Рекомендують вносити фосфорні та калійні добрива
17.08.2023, 07:01
Переглядів: 1 465
Час приготування — 15 хвилин. Харчова цінність на 100 г — 115 ккал
16.08.2023, 12:29
Переглядів: 1 363
В NASA стверджують, що липень цього року став найспекотнішим місяцем за всю історію спостережень
14.08.2023, 18:00
Переглядів: 10 623
Будівельників вважають представниками однієї з найбільш мирних, творчих і корисних професій у світі. Вони зводять нові об'єкти, реконструюють, відновлюють старі. Завдяки їм ми живемо у теплих комфортних будинках, маємо у кроковому доступі всю необхідну інфраструктуру. Щороку в другу неділю серпня представники професії відзначають День будівельника. Цього року він припав на 13 серпня
9.08.2023, 09:03
Переглядів: 7 815
Коментарів: 1
«Кременчуцький ТелеграфЪ» завітав до садівника з Кременчуччини та побачив процес вирощування персиків, нектаринів та абрикосів, а заодно дізнався, у чому секрет вдалого вирощування