Панкейки бурякові, яблука каркаде, чай масала невдовзі з’являться у шкільних їдальнях замість звичних борщів, картопляного пюре та каш
Полтавський навчальний заклад випробовує нове шкільне меню від шеф-кухаря Євгена Клопотенко. Панкейки бурякові, яблука каркаде, чай масала невдовзі з’являться у шкільних їдальнях замість звичних борщів, картопляного пюре та каш. Шеф-кухар Євген Клопотенко автор проекту “Нове шкільне харчування” розробив “Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах”. Про це повідомляє видання "Новини Полтавщини".
Збірник вже отримав Висновок від Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. У Полтавському вищому професійному училищі імені А.О.Чепіги вже випробовують нове шкільне меню.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.