Під час презентації Клопотенко розповів про розроблений збірник, перспективи та кроки для впровадження нового меню у школах
У вівторок, 9-го квітня, у Кобеляцькому навчально-реабілітаційному центрі презентували проект «Нове шкільне харчування» кулінарного експерта, шеф-кухаря і телеведучого Євгена Клопотенка.
Під час презентації він розповів про розроблений збірник рецептів, перспективи та кроки для впровадження нового меню у школах.
За словами Євгена, нове шкільне меню уже запровадили в Рівному, Каховці, Львові, Чернігові, Києві та інших містах. Він переконаний, що страви зі збірника сподобаються не лише учням, але і кухарям та відповідатимуть критеріям здорового харчування.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.