Депутат Іванян просить повернути потяг «Кременчук-Москва»

27.03.2018, 13:03 Переглядів: 4 497

 

Депутат Геннадій Іванян підготував на сесію міськради проект звернення до урядовців, щоб повернути потяги «Кременчук-Москва», «Кременчук-Львів», «Кременчук-Новоолексіївка»

На сайті Кременчуцької міської ради оприлюднений проект рішення про звернення депутатів до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, віце-прем'єра Володимира Кістіона, міністра інфраструктури Володимира Омеляна щодо відновлення залізничного сполучення потягів «Кременчук-Львів», «Кременчук-Москва», «Кременчук-Новоолексіївка». Автор проекту рішення – депутат Геннадій Іванян («Оппоблок»). Проект йде додатковим і поки що не внесений до порядку денного – депутати на сесії визначаться з його внесенням.


«Висловлюючи стурбованість і відчай працівників Кременчуцького резерву провідників та звернення голови Профкому первинної профспілкової організації Вільної профспілки Кременчуцького підрозділу вагонної частини №4 Південної залізниці Вольвача О.І., наполегливо просимо допомогти відстояти трудові права колективу і захистити інтереси міста Кременчука і всіх прилеглих районів у збереженні пасажирських перевезень», - сказано у проекті звернення.


У ньому також йдеться, що поїзди, відновлення яких просять залізничники, є рентабельними, і вони на 76% були заповнені пасажирами.

Звернення складене як реакція на попереджувальний страйк залізничників у Кременчуці, що відбувся 21 березня.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх