«Завдання не лише вийти на Олімпійські ігри, а й взяти медаль», - тренер дзюдоїстки Єлизавети Каланіної

28.02.2019, 14:04 Переглядів: 2 107

 

Представники спортивного клубу «Легіон» поспілкувалися з журналістами

На традиційній зустрічі з журналістами представники СК «Легіон» розповіли про успіхи та подальші плани та збори. У центрі подій була дзюдоїстка Єлизавета Каланіна, яка повернулася з Ізраїлю зі срібною медаллю. Спортсменку з черговими успіхами привітали: міський голова Віталій Малецький, Почесний громадянин Кременчука та Почесний Президент СК «Легіон - Спорт» Володимир Матицин, заступник міського голови Руслан Проценко та заслужений тренер України, особистий тренер спортсменки Василь Волошин.


Єлизавета Каланіна завоювала срібну нагороду турніру серії Grand Prix з дзюдо серед чоловіків та жінок, який відбувся у січні в Ізраїлі.


Кременчуцька спортсменка зізналася, що Ізраїль став для неї щасливим.


- Втретє виступаю в Ізраїлі і втретє виграю нагороду. Тому мені дуже подобається туди їздити. Щодо поєдинку, то у фіналі програла Ірині Кіндзерській, сил трохи не вистачило, але над цим працюємо, - зазначила Єлизавета.



За словами самої спортсмени, відсутність психологічної настрою не дозволила перемогти Ірину Кіндзерську.


- У мене на Ірину трохи настрій не спрацював, ця проблема у мене в голові, але я над цим працюю. Ми з нею багато разів зустрічалися на чемпіонатах, але у мене в голові не складається, тому необхідно через це переступити й працювати далі, - додала Ліза.


 


Тренер спортсмени Василь Волошин зазначив, що вважає виступи Єлизавети вдалими й підготування до Олімпійських ігор йде за планом, адже пікову форму Каланіна має набрати вже перед самими змаганнями.


- Олімпійський відбір йде майже рік, Ліза зараз на 6 місці в рейтингу, хоча до цього була на 9. Як знаєте, 18 спортсменів виходять на пряму. Показники на сьогоднішній день у Лізи хороші, - зазначив тренер. - Щодо змагань можу сказати, що ми стали сильніше, але не настільки, щоб спокійно себе відчувати. Ми налаштовуємося на виступ в Олімпійських іграх, але якщо хочемо поборотися за медалі - необхідно багато працювати.


Зараз спортсменка після паризького збору проведе тренування в Чехії та в Японії, де готуватиметься до європейських ігор, які відбудуться в Мінську.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: прес-служба мерії Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх