Легкоатлетка Ярослава Ялисоветська стала чемпіонкою України побивши рекорди

30.04.2019, 09:28 Переглядів: 4 022

 

Кременчуцька спортсменка знову побила особистий рекорд та рекорд школи

24 квітня у Кропивницькому на новій відреставрованій арені стадіону «Зірка» відбулося відкриття літнього легкоатлетичного сезону командним Чемпіонатом України серед юнаків. Протягом трьох днів, з 22 по 24 квітня, змагалися понад 700 спортсменів з усіх областей України.


Двоє спортсменок КДЮСШ-2 під керівництвом тренера Олени Шипової та спортсмен «Авангарду» змагалися у складі збірної Полтавської області. Наші спортсмени взяли участь у дисципліні 400 метрів з бар’єрами та шведській естафеті.


 


Ярослава Ялисоветська з результатом 1.04.13 впевнено завоювала перемогу та стала чемпіонкою України. Результат Ярослави став для неї особистим рекордом та новим рекордом КДЮСШ №2.


[quote]Кременчужанці Ярославі Ялисоветській не вистачило секунди, щоб вибороти золото першості України[/quote]


  


Єва Данильченко фінішувала 11-ю у цьому виді змагань, показав свій найкращий час. Одразу після фінішу кременчуцькі дівчата змагалися в шведській естафеті, зайнявши 8 місце в складі Полтавської області.


Трохи до п’єдесталу переможців не вистачило вихованцю «Авангарду» Назарію Сігіназу, який тренується під керівництвом тренера Юрія Щіпця. Спортсмен показав непоганий результат на дистанції 400-метрів з бар’єрами.


[quote]- Перший літній старт, на якому Ярослава встановила новий рекорд школи, вона перемогла з великим відривом. Це дуже вдалий початок змагань, - сказала «Телеграфу» тренер Олена Шипова.[/quote]


За словами тренера, спортсмени конкурують на високому рівні, виступають на масштабних змаганнях, де готуються легкоатлети в резерв національної збірної.


Не завдяки, а всупереч досягають перемог кременчуцькі спортсмени, адже немає хороших умов для тренувань легкою атлетикою у Кременчуці. Як футболістам, так і легкоатлетам обіцяють побудувати стадіон, який стане поштовхом розвитку не лише цих двох видів спорту. А поки залишається лише чекати.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: КДЮСШ №2
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх